Tuesday, December 01, 2009

Congrats..azah

Actually this entry ... dedicate to my fwen azah..congrats sbb hg dh 'berjaya'mendptkan baby baru dgn suami baru..tahniah dri aku..and for sure aku mmg tak sabar nak tgk azah's junior...(tunggu hg balik berpantang minggu depan kt Pokok Sena, aku pi la noh)

owh ya for those yg belum tau..azah kini selamat melahirkan seorang baby boy, seberat 2.84kg, pada waktu lepas "bang' Maghrib pada hari ahad baru2 nih..emm 22 Nov 2009..azah yg aku kenai nih..mmg first baby Nur Thalia Qistina pun lahir bulan nov, dec gak ..still remember...time tuh aku merempit dri kg aku pi tgk hg kan azah..ingt lg tak..masa tuh kan kita dok gila tgk citer Rosalinda citer latin tuh..last2 hg punya la mint kt heroin nya..teruih boh nama thalia (nama sebenar heroin citer rosalinda ayamor tuh la..

tahniah2..moga anak hg nnti akan dididik menjadi anak yg soleh dn sayang dan respect pd mama n papa..

WELCOME TO NEW LIFE...DAREEZ EASHAN..

6 comments:

ايزان عبداللطيف said...

wahh...tahniah azah...aku pun nak nengok anak hang gak...nanti aku nak balik penang awal muharam ni, leh p jumpa hang ngan pijot...

~aSHa~ said...

tahniah jugak....dpt dah sepasang kan...aku nak tgk gak...tpi ntah bila nak p sane..nti kalo aku kesempatan aku p ar..

aLoNg@Na said...

bby azah putih cam dia..alg pn bru nengok kt fon,mael mms...blom pn g nengok lg kt s.alm tu..ingt nk p minggu ni,husban alg plak xder..

.:fyzz:. said...

izan: maila nnti bukan takat umah azah kita pi..kita pi umah miza sama noh...
zidah: betui tuh azah dh sepasang bb..yg sulung thalia dh 6 thn dh..nak masuk djh 1 dh..(dok ngan abah kt langkawi) aku jwb bg pihak hehe
along: ya ka..msti comey lote kan..kata azah next week nak blk kg dh..leh la pjot pi melwat..:)

~aSHa~ said...

miza dah ada baby gak ke? cite ar

.:fyzz:. said...

puan hashazidah: miza dh ada baby dh wey..bukan baby dh ..tua dh hehe.lawak ja..anak miza dh nak masuk setahn...baby girl...nama hmm batrisya kot..kot je ..nnti aku tanya kt dier len..heheh