Monday, January 25, 2010

GOOD BYE MY BLOG

* Foto ini adalah yg terlatest dri mama sufiya..tatkala aku menjadi AJK sambutan bagi Majlis MAkan Malam Tahunan MARA..23hb Jan 2010..

Saspen kan tajuk di atas…well, heheh tak la, bukan aku nak GOOD BYE terus dari arena blog mengeblog nih..aku sayang blog aku nih tau..tpi..tuh la....aku skrang nih mmg tgh dok konsentrasi nak exam..so aku make my own decision to stop for a while menjadi pemblogger tegar buat MASA INI ok…diulang sekali lg..buat MASA ini je..


Fyi aku skrang nih dilanda demam peperiksaan yg bakal tiba minggu depan…exam UUM la..untk Sem 2..sem depan dh masuk Sem 3..sat ja kan..kali nih aku amik 4 paper utk final exam..then satu paper lagi projek paper..


Hmm kengkawnku terutama sekali pembloger tegar especially otai2 uitm jengka Pahang yg indah permai..aku memohon ampun dn maap andai tak menerjah blog anda..maybe lam dua minggu nih kot…emm hati meronta2 nak menerjah tp study harus diutamakan..(iye ke..hattenye lom bukak buku lagi pun hahaha)


Bukan apa ada satu asgment lagi aku lom submit..yg projek paper tuh la..adey la..fenin gak nih..lam 70% dh siap..aku dh call lecturer aku yg bernama Puan Siti Norliza (bukan siti nurhaliza ok..) aku mintak delay..sbb tak sempat la..lecturer nih mempunyai suara yg amat nyaring lam dewan kuliah tak yah pakai mickrofon dh..kdg2 bingit gak telinga aku..

Ok kengkawan..i will say good bye utk beberapa minggu nih..dn aku harap sesangt kowang doakan aku dpt 3.00 dn ke atas..(insyallah) takpun bagi pass semua cukp la..doa kalian akan menjadi semangat buatku..ewah..


Adios amigos.

14 comments:

iz-AnN عبداللطيف said...

pijot-i pray for you...gud luck...sangat jeles kepada kamu...

Echa said...

pijot.. gud luck.. aku doakan ko berjaya... go go chaiyyuk...

.:fyzz:. said...

siot ja..tadi panjang jela aku mengomen tau..

bye the way..
izan: makasih atas doa restu hg tuh..amin..hg nak jeles pasai pa izan aku nak exam ja..huhuhu takut nih..hrp2 dpt la cgpa yg molek2 kan..

echa..: luck for me kan cha..hrp2 gitu la..go go power rangers..hehe..makasih2..

::Mamalyna:: said...

alerrr pijot, nanti rindu nak baca komen aka karangan pendek ko kat area komen blog kami, hehehehe...gudluck for ur exam..

.:fyzz:. said...

mamalyna: aku pergi berjuang ejan ..haha berjuang di medan peperiksaan..alo pasni akan aku terjah balik entry korang satu persatu bersama karangan budak dajah 6 keemb0ng aku tuh..heheh..

lin_cute said...

good luck 4 u pijot....semoga impian betul2 menjadi kenyataan...insyaallah...amin

.:fyzz:. said...

lin cute: ya betul moga impian menjadi kenyataan...hmm tin kiu very much ats ucpn mu itew lin..:)

rose77 said...

good luck.....lps ni update byk2....

SuZiE said...

gud luck kak fiza..

.:fyzz:. said...

rose77: tq for ur pray kak...insyallah pas exam hapdet hari2..:P

suzie: makasih suzie..doakan kak fiza excellent yer..amin..

..nOj.. said...

gud luck pjot. ko la satu2nye harapan ktorg. chewahh..

btw, lawo plak gambo ko kt atas tu. cam awet muda je rupenye

.:fyzz:. said...

noj: inilah barisan kita yg ikhlas berjuang..siap sedia berkorban utk ibu pertiwi..lalalalalal..cewah aku nih cam nak pi berperang je kan gaya nyanyi nih..hmm yer la aku akan berjuang demi korang ..kira aku wakil la kan..wey noj pasni ko lak sambung civil engine kt Unibersiti ko tuh..
btw..aku kan muda lagi nojah..baru 18 thn 3 bulan kan..hahahah..tuh gambo latest aku la noj..gambo dinner ..dua tiga hari lepas..

umilia said...

gud luck pijot..aku doakan ko wat yg tebaik..semoga ko bejaya yek..

.:fyzz:. said...

umilia: aku akan cuba wat yg terbaik lia..insyallah..