Tuesday, February 16, 2010

Hampir Berhabuk dah....

Mmg hampir berabuk dh blog aku nih..mengikut entry terakhir dh hampir 3 minggu rasanya..apapun…ASSALAMUALAIKUM SEMUA..apa kabar kawan2 semua?

Ternyata mata aku masih lagi lebam dek kerana demam peperiksaan Semester Akhir UUM dripada 5hb Februari hingga 10 Februari baru2 nih..aku bukan la berjaga sngt pun..kalau study pun ..study lam 15-20 minit mata aku diganggu SHAITON..asik2 nak mengantuk ja..mcam orng mengantuk di sorongkan bantal..nmpak je bantai nak tidoq ja..mata sembab sbb lbih tido dn bnyk memikir kot..alhamdulilah exam hari tuh aku boleh buat..mmg aku target nak dpt 3.00 ke atas sem nih…harp2 dpt la…kali nih aku pulun lebih skit..
Skrang nih aku cuti sebulan lebih sebelum Semester 3 UUM bermula..plip pop plip pop dh masuk Sem 3…cepat ja masa berlalu kan..dok rasa freshie lagi..

di atas nih antara foto2 aku masa last kelas kt UUM baru2 nih...aku naik heran..aku silap setting kot..jadi gambaq yakmat bnyk cenggini..aku pun naik heran..tuh aku yg kai baju pepel tengah dok kerenyeh tuh..heheh...
MMg aku bercuti panjang betui..cuti exam sambung terus ngan Raya Cina..mmg panjang la cuti..sepanjang cuti nih aku mmg release kan otak aku..dgn bercuti bersama Suami dn anak tersayang...
Aktiviti sepanjang Percutian Raya Cina...smbil ilangkan kekusutan otak dn minda (peksa kata..hehhe)
13hb Februari - Ke Kuala Perlis menikmati angin malam di persisiran pantai di Kuala Perlis..sambil makan seafood ..then leh naik keta kuda cam citer omputih tuh..(tp tak naik pun )..pd kengkawan aku mmg sajeskan ke Kuala Perlis..mmg menarik.
14hb Februari - Berpiknik di Rekreasi SEDIM (AIR terjun) di KUlim...yg nih korang try seacrh GOOGLe...mmg menarik sngt..ada TOP Walk jungle..dn air mmg jernih dn tmpt nih masih lagi tak tercemar...
hmm tp dukacita gambo2 takde la..hanya setakat citer je...
apapun..terima kasih kepada suami dn anak ku sufiya yg sentiasa berada di sisi ku..

7 comments:

~aSHa~ said...

sakit mata aku tgk gambo tu wei..berpinar2...uhuhuhu

semoga maju jaya ye memegang segulung kertas yg terukir IJAZAH...

.:fyzz:. said...

asha: yer la zidah..aku pun sakit mata gak melihat akan gambar berkenaan..
insyallah thn 2013 nih gamaknya aku akan mendpt IJAJAH itew..doakan2 la ya

Hapi said...

hello... hapi blogging... have a nice day! just visiting here....

lin_cute said...

nice to meet u again...pijot...ko betulkan ar gambo ko tu...berpinar mata aku tgk hang....

.:fyzz:. said...

Hapi: ok happy blogging too..olready visit..a lot of info to share...tq

lin_cute: tq tq..nice meet u again too..wey mmg la aku pun silap setting kamera aku kot..tuh la gambar jd bnyk sebegitu rupa..huhuh

iz-AnN عبداللطيف said...

aku kan...banyak kali balik guar perahu tingin p sedim...tapi tulah...tak p p lagi...

pepun jot, moga hang terus cemerlang...

.:fyzz:. said...

izan: muncul gak hang..izan hg kena pi izan..aku ebel dol orang kedah..tuhla first time aku pi sedim..mmg best wey...seriously..hg balik guaq peru kena pi sedim..dekat ja tuh..

makasih la izan atas doa hg..hg pun sakan noh pi langkawi..borong pa bnyk wey?