Monday, February 22, 2010

AKU HAMIL

Aku mmg hamil , suka nya aku mendapt berita ini………..tp hampir 5 tahun yg lalu…hehehe..saspen ja kan.(LUKENABEB) .hampa musti ingt aku ikut jejak langkah emie kan kan…hmm tp itew 5 thn yg lalu ketika aku menginjak usia 24 thn..dn pd usia 24 thn juga aku bergelar mama kepada Sufiya Adriyana…

Emm ramai kawan2 yg support suh aku beranak lgi..terutama IZAN, ZIDAH..dll lagi..aku hargai sokongan padu hampa itew..tp aku akui tatkala usia pia 5 thn ke bawah mmg aku tak bersedia untk menerima kehadiran bayi..tp kini tatkala 2010 menginjak tiba..dn usia pia pun dh cecah 5 thn (pd bulan 10 nnti..) aku mmg ready fizikal dn mental utk mengendong gelaran mama..maklumlah dh 29 thn dh tahun nih opss blum lgi bulan 5 nih baru 29 now still 28 .kan kan..

TAK kisah BOY OR GIRL yg penting sihat dn sempurna…korang doakanlah aku dpt baby yer..doa kalian sentiasa ku nnti kan..

12 comments:

iz-AnN عبداللطيف said...

ishh pijot ni...memang wa kena beb ar...

lin_cute said...

suspens jer....ingat dah lekat dah...pe2pung...aku sentiasa doakan tuk ko........

aLoNg@Na said...

ko ni mmg suspender jela pijot..ingat kot mmg dh ada dh..hishhhh!

pepun alg doakan mg pia cpt2 dpt adik....

Echa said...

sengal tul pijot ni.. aku baru nak ucap tahniah.. heheheheh

.:fyzz:. said...

izan: hahaha mmg lukenabeb kan..

lin_cute: tuh la suspens kn lin..tak lekat lg la..makasih ats doa ko tuh :)

along: suspender..hahaha yer la..tq2 harp2 pia dpt adik..musti dier gumbira kan..

echa: sengal ko kata aku echa hahahahaha..lukenabeb..tp tuh la ko doa2 la pia dpt baby..ko pun..kalau ko suh hembus2 kan..boleh kita together2 dpt adik buat anak kita kan kan..

~aSHa~ said...

ehehe tak pe tak pe..lu kena kan wa ye...tapi wa nak AMINKAN TAJUK ITU...AMIK PIJOT HAMIL

.:fyzz:. said...

asha: yer la kemarin lu kenakan wa ngan marathon kapal selam kan heheh..yer zidah makasih..aku HAMIK..insyallah aku akan HAMIL..hehe..tak thn nih thn dpn kan...

~aSHa~ said...

aku AAMIN AMIN AMIN...3 kali plak lagi...ehehehe...

ok ok tgu la acara aku lepas ni plak...

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

heheh memang WAKENABABE! ingatkan yo yo ah la si pijot ni ngandung.. tp akak doakan pijt ngandung bebetul ok!

.:fyzz:. said...

asha: siot je ko zidh..nih kes nak balas dendam la nih hahaha..kali nih aku standby agar tak TERKENABEB..hahaha

kak mimi: yo yo kan kak mimi...gupernya wakenabeb..pepun doa kak mimi sgt pjot hargai..makasih akak..hrp2 dpt la sepasang kan..

{ e'mie } said...

aku ingat ko betul2 lah ikut jejak aku..hampeh..betul2 terkena lah aku..takper..aku tetap doa agar ko ikut jejak aku..macam nogha lepas..ikut aku dari belakang..kihkihkih...

.:fyzz:. said...

emie: yer la kan cam yer yer je gupernya hamil 5 thn lepas ..hahaha.tuh la ko doa2kan la turn aku lak..pasni round da corner la geng2 kita peknen..kan kan..