Wednesday, March 03, 2010

Berat Mata memandang Berat Lagi Bahu Memikul..


Semoga kau tabah menghadapi semua ujian dn dugaan..kami kawan2 ko sentiasa doakan yang terbaik buat ko..


Ada hikmah disebalik kejadian yg terjadi..yg pasti..sabar..sabar dn bykkan berdoa..


Tgk muka si kecik..terus nak menitiskan air mata..tp ...berat mata memandang berat lagi bahu memikul ..MAY ALLAH BLESS YOU n baby yg sngt cantek itew..



15 comments:

::Mamalyna:: said...

betul kata ko, semoga nojah tabah...aku sedih tengok daryn..

.:fyzz:. said...

mamalyna: hg kata hg..aku pun..tgk muka si kecik tuh mmg jatuh air mata..tersentuh naluri keibuan aku..tau..

iz-AnN عبداللطيف said...

aku sedih nengok ijan...sob...sob...

.:fyzz:. said...

izan: lor ejan..izan sedih tgk hg pulak..hahah..mengom la izan..

umilia said...

tula..aku harap nojah kuat smgt..sian kat daryn yg tak tau ape2 tu..

.:fyzz:. said...

umilia: benar kata ko tuh..kuyin tatau pe lagi..tecik dn comey..tatau apa2 lgi..moga nojah kuat..

aLoNg@Na said...

bla alg view blik entry nojah yg lepas2,mmg menitis airmata...nk2 bla nengok muka si kuyin yg xtau apa2 tu...xsgka kebahagiaan noj ranap sekelip mata jer krn org ke3...

mg nojah akn lbh strong pasni..psni ada rahmat di sblk apa yg tjdi..atlest kita kwn2 ni,bleh jdikn pglmn nojah ni sbg satu pengajaran dan peringatan pd diri msg2..langit xselalunya cerah,dan xselalunya ia gelap...kita plu sts bersedia utk hdpi apa sj kemungkinan dlm kehidupan ni...

.:fyzz:. said...

along@na: yap u r rite..at least noj ada kita..kan..tuh la mama sufiya pun view gak tdi..mmg tersentuh tgk kuyin..yg masih lom mengerti..

NenekPenne said...

memang berat bahu memikul lebih2 lagi kalau kes mcm noja tu..
i dah kena ok...
so noja please tabah urself...(nak pegi blog dia,tak dapat,so wish kat sini jelah)

opsss asalamualaikum tuan punya blog... heeee lupa bagi salam....

lin_cute said...

ya allah...kenapalah lelaki ni suka sangat menyakiti hati wanita....kita insan yang lemah...tapi aku tau nojah seorang yang tabah...kena kuatkan juga semangat ye kawanku....insyaallah apa yang terjadi ada hikmah disebaliknye......aku tumpang simpati terhadap apa yang terjadi kepada nojah.....

.:fyzz:. said...

Nenekpenne: ha sya kenal awak..pembloger tegar blog misgeli kan..hehe.yer la..ingtkan lupa bg salam kt tuan punya blog tdi.waalaikumusalam..nenekpenne ..moga noj bertabah kan..

lin_cute:moga ada hikmah di sebalik apa yg terjadi kan lin..kita doakan yg terbaik buat noj..

Lissa, Azah, Ct, Angah, Kak Chaq said...

erm..mintak mahap la jot..mungkin aku ketinggalan info kot...aper dah jadi dgn nojah? aku tak faham....leh tulun xplen skit?

.:fyzz:. said...

AZAh: aku rasa better hg refer blog noj..emm segan la nak ulang siar berita nih..maapkan daku ya..bukn apa bimbang noj akan terasa..or hg ym noj tanya dia k...sowey yer cayang..

amie said...

bru tau citer nojah arini.. ptutlah dia snyap je..
klau kt tgok kuyin dh bleh nitis air mata.. apatah lg nojah kan?
napa ati lelaki keras ye.. tak kesian kat anak ke.. geram nyaaa

.:fyzz:. said...

amie: hi amie..tuh la tuh aku pun sma la tgk muka cik kuyin..bisa menitiskan airmata seoarang ibu...huhuhu..moga mereka tabah harungi hari2 yg mendatang..