Wednesday, March 31, 2010

I'M GONE


yes..mmg i will go somewhere bulan 4 ni..tp bulan melencong atau melancong..tp huwaaaaa..aku kena attend course...huhu..besides, aku kena daftar untk Sem.3 UUM dh esok..then jumaat n sabtu nih first kelas for my new semester...pastu...ada lagi wey..

Program Karnival Pendidikan MARA Zon Utara, aku jadi AJK kt Kaunter...hok tuh 4 April 2010

Lepas tuh ada lagi wey...5-8hb April aku kena pi Kursus Self Resilient Program kt Jawi, Penang

ada lagi...16hb April-19hb April -Program The SUPERB SECRETARY kt penang gak..

WAAAAAA..packnya schedule aku bulan APRIL ni...dh la aku nih berbadan dua...aku rasa yakamat la taknak join semua2 program nih..tp apakan daya....huhuhuhu..

hrap2 aku dpt mengharunginya ngan hati gumbira...

p/s:kalau leh aku nk dok umah..mengadap dvd citer korea atau taiwan ja..sambil cicah garam belacan..ngan mempelam muda...

10 comments:

Cikgu Yang said...

Salam!! Baguslah masa muda2 nih timba ilmu sebanyak mungkin. Dah tua nanti dah tak daya lagi.. blehlah berehat saja.

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

ok la tu jot, dapat pi kursus, bukan senang nak dapat pi.. jangan jd macam akak ni, tak dapat pun pi kursus, ntah bila jabatan nak hanto.. tahun lepas sekali jer pi kursus, tu pun sarijer

.:fyzz:. said...

CikguYang: wsalam..ya cikgu..insyallah sya akan menimba ilmu sebyk munkin..boleh diaplikasikan pada diri, organisasi..dn dpt juga dicurahkan kepd anak2 nnti..insyallah...

kak mimi: tuh la akak..tak kursus bising ..konon2 asik terperap kt ofis...dh dpt pegi kursus bersyukur la kan...takpe akak..thn nih msti ada kursus yg akak lak attend..

{ e'mie } said...

itulah jot..aku faham perasaan ko..memang tak larat..aku pun masa lemau cam ko..sumer kursus aku tolak..aku takut tak larat ajer nak join semua kelas..nak bau makanan pun aku tak mampu..camner nak konsentrate kelas..betul tak?..apa2 pun jot, aku harap ko dapat hadapi sumer tuh...

::Mamalyna:: said...

syoknyer ko, banyak kursus...aku nie kena mencari kursus...

.:fyzz:. said...

emie: yer la kan..aku hrp aku tabah hadapi kusus2 nih semua..walaupun aku tido je nnti hehe..tp insyallah aku akan fokuss..baekkk punya..

mamalyna: yer ke..takpa la cari la kursus yg hg berkenan ejan..aku nih kusus yg diofferkan ja..aku tak mintak kusus..sbb heheheh..aku tak suka sngt wey..tulun nk dok kt umah ngan pia ...huhuhu

*Miss Geli^ said...

chaiyokk pijottt...

haahhahaha....
rejeki berjalan jalan la tu...

.:fyzz:. said...

missgeli: yer tak yer kan missgeli..anggaplah nih rezeki jenjalan makan hangin kan..:P

~aSHa~ said...

aku bulan april ni sambut secretary dgn secretary jpa...rasanye main laga2 gelas kot...ehehehehhehee..ok tak gitu...

meh dtg sini plak ek

.:fyzz:. said...

asha: aku pun 16-19 nih sambut Secretary's week kt Penang sekali lagi..insyallah jika kesihatan mengijinkan aku pi la..