Wednesday, March 17, 2010

RESULT DH DAPAT..

* Gambar sekadar hiasan..tak cool la kan entry tanpa foto..aku boh gmbaq sendiri..foto yg menunjukkan kegumbiraan ku..:)

Hello kengkawan..syukur pada Allah swt, result Semester 2 UUM telah keluar pada 14 Mac bersamaan hari Ahad yg lalu…alhamdulillah, apa yg aku target tercapai..walaupun keputusan tak la secemerlang mana ..tp aku amat gembira…emm this sem aku dpt GPA 3.10..alhamdulillah…syukur sbb..sem lepas ..huhuhu..SEm 1..aku dpt 2.6 ja..


Semester dua nih..subjek yg paling killer ..yg bnyk teori2, Social Science.. ..aku dpt B+..then project yg aku buat kt Pemulihan dalam Komuniti untk anak2 kurang upaya, istimewa tuh aku dpt A..and all subject len aku dpt B..ok la kan..at least target aku tercapai…(Sem lepas aku amik 5 subjek..kira aku dpt 1A, 1B+ dan 3B…


Bulan depan, April bermulalah lembaran baru aku sebagai student Semester 3, pasni keserabutan melaksanakan asgment..kelas hingga larut malam..kuca kuca..kuca..pastu ngan projek paper..huhuhu…takpa2 yg penting..semangat msti ada..betui tak kengkawan..


p/s : minggu nih..aku cuti hari Isnin & selasa sebab Sufiya kan cuti sekolah so aku pun tak dak orng nak jaga sufiya..amik la cuti..then babah pia amik cuti hari nih n esok..kira kami amik sorang dua hari la jaga puteri kami tuh..minggu depan start sekolah balik..bkn apa skang nih tok aku sakit..so mak aku la dok jaga..cian kt mak aku..selalunya mak aku yg menjadi penjaga pia yg setia...


one more..tq so much for a wonderful word drp korg yg sentiasa doakan kejayaan aku di arena sebg seorang pelajar..doa ikhlas anda amatlah aku hargai senantiasa..

13 comments:

Ibu Kimie & Balqis said...

Tahniah....Pulun Fizah Pulun..hehehe

Echa said...

wahh.. sbgai kawan aku tumpang bangga tu weiiii..

.:fyzz:. said...

kak anim: tima kasih atas ucapan tahniah akak tuh..pulun2 jgn tak pulun noh..hehe

echa: aisey..ko adalh pengomen pertama antara kawn2 kita..heeh makasih..aku pun cam tak caya ja..aku akan usaha lgi sem depan..

lin_cute said...

tahniah dari aku pjot...semoga berjaya kelak...amin

.:fyzz:. said...

lin_cute: tq lin..doa korang sentiasa tersemat di hatiku..:)

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

congrats pijot.. semua success selalu.. insyallah akak doakan kau grad on time

iz-AnN عبداللطيف said...

tahniah pijot...aku bangga ngan hang...

~aSHa~ said...

tahniah beb..caya la wei...cemerlang dari result kat itm jengka zaman kanak2 ribena..

.:fyzz:. said...

kak mimi: tq akak..hrp2 grad on time la kan..:)tak mao main2 dh cam uitm dulu2 hehe..

izan: ala izan..aku sambung degree ja..len la master piece ka master mind ka..hehe

asha: ya betui zidah..aku dulu ingt lagi first semester kt uitm tak smpai 2.5 ja..huhuh..kali nih nk usaha ngan sungguh2 la...demi segulung ijajah..

umilia said...

tahniah beb...aku doakan ko bejaya grade dgn cemerlang nnti..dah bejaya nnti jgn lupe aku yg jauh ni ye..

.:fyzz:. said...

umilia: ish lia..aku takkan lupakan kawan2 tau...doakan aku grad ngan cemerlang..my next mission..to get GOOd result sem depan..insyallah..tp kena usaha la kan..:)

*Miss Geli^ said...

pijot,
tahniah kepada engkau kernad apat pointer tinggi dari sem sebelumnya..hahhaha

ape lagi, pulun laaa

kalu dah berjaya jadi PM nanti, jgn lupa kekwn yer..bagi la tanah sebidang dua pada aku nanti yer jot

.:fyzz:. said...

aMissgeli: sowey la kwn aku lmbt reply..aku bz sgt..kemarin satu hari suntuk aku menjdi pencatit minit mesyuarat Pengurusan..naik pinau mata aku.kekadang aku terlena..huhuhu..
pointer mmg OK dr SEm lepas dn ..byk OK dri itm dulu2 heheh..
aku takat jadi menteri Asas tani leh la nogha..aku bg mung tanah lam uncang baja tuh barang dua tiga uncang..hehehe