Thursday, April 15, 2010

Penang Sekali lagi...


Bukannya bercuti....hatta jenjalan sekalipun..aku sekali lagi akan berkursus Superb Secretary ..bermula esok..hingga hari Isnin nih...di Penang la mana lagi...
So kepada kengkawan..mmg bulan nih sungguh bz buat aku...nak buat cam ner kan..
Time break tadi..aku kuar pegi beli exchange gift..aku beli Anak Patung Pooh yg sederhana besar dn tertulis I LOVE you..bila tekan je kt perut pooh tuh bunyi i lep yu...comey gitu...
ok la ...tatata..hingga berjumpa lagi di minggu hadapan...take care eberibodi...

7 comments:

♫♪ Cik Puan Mimi ♫♪ said...

selamat berkursus, untung korang semua boleh kusus luar jabatan..jabatan kami ni tak leh la pijot, very the kedekut

Lissa, Azah, Ct, Angah, Kak Chaq said...

erm..sonotnyer la nek feri yer..tak dak loya2 ka jot...erm..awai2 ni jaga2 sikit..jgn aktif sgt fwen...

Lissa, Azah, Ct, Angah, Kak Chaq said...

erm..sonotnyer la nek feri yer..tak dak loya2 ka jot...erm..awai2 ni jaga2 sikit..jgn aktif sgt fwen...

.:fyzz:. said...

kak mimi: emm nih pun kursus internal mara yg organize..takpe akak..next time turn akak la..biasalah skang gov tgh belanja berhemah kan...:P

azah: loya2..ada gak la azah..tp dua hari nih alhamdulilah tak mabuk+ muntah dh..ok2 akan ku jaga diri ku baik2..kalau pi kursus pun aku tak join aktiviti outdoor pun...:)

iz-AnN عبداللطيف said...

jot...kim salam kat orang kampung aku tau...huhuh

~aSHa~ said...

bila jadi org kampun izan tu...org kampung haris nah

aku taun ni tak dpt ar pg tuk sambut secreteri week week ni bagai..jimat kos katanye...

.:fyzz:. said...

izan: sejak bila hg jadi orng penang nih...hehehe...org Guaq Perahu kan..(tatkala nih aku sdg berkursus tau..eh tgh nk tido..huhuh letih zan oi)

asha: kira haris org penang kawin ngn izan ..makanya izan pun jadi orng penang la heheh..