Sunday, April 11, 2010

Baru Pulang dari Berkursus...

Bestnya kalau dpt rehat di pergunungan salji nih kan...sejuk minda...:)
Baru ja lepas balik dari berkursus kt Penang...5-8 April ..sebelum tuh lom abis lagi lelah aku ngan pendaftaran kt UUM dn kelas..pada minggu sebelumnya...
Balik ja dari kursus aku uruskan hal rumah baru...pergi survey /beli downlite lampu la.kipas syiling la..ngan huby aku..pastu umah lak still tunggang langgang tak sempat nak mengemas lagi...huhuhu..
letih la Allah sahaja yang tau..minggu depan kena pi sekali lagi kursus..Secretary's week kt Penang sekali lgi..aku cam rasa nak ekuisme ja dari pi kursus tuh..sbb badan aku skang nih agak weak..seriously..kurang bermaya...nak mkn nasi pun kurang selera..
kepada kengkawan..aku odw nk blogwalking blog anda..windu nak terjah ..almaklumlah lama outstation kan...:)

l

6 comments:

iz-AnN عبداللطيف said...

weii...hang jaga diri bebaik...jangan dok penat sangat...

*Miss Geli^ said...

kalu takde selera nak makan nasik, ko makan la ciken chop ke, mee goreng ke, berger ke

IDA said...

kesiannya..jaga kesihatan diri baik2 ye :-)

.:fyzz:. said...

izan: tuh la kemarin aku MC..dh tak larat dh..sakit kepala...rehat kt umah mak aku..

missgeli: makasih atas idea ko tuh...tp aku suka makan asam2 ..mempelam..hok tuh yg bangkitkan selera..:)

ida: tq ida..ida pun sama la ...due tak lama lagi kan..

lin_cute said...

ooo kalau suka makan asam2 alamatnye nak dapat baby gurl lagi kot.....orang cakap kat aku ar kan....anyway...jaga diri dan kandungan ko tu bebaik...k....

.:fyzz:. said...

lin_cute miut: iye ke..tuh la ada la sorang dua kata girl..tp aku mahupun anuar somi ku ...tak kisah girl or boy..kemarin laki aku siap pesan lagi kalau leh tak nak tau jantina biar suprise..katanya..tatau la aku leh tahan ke tak..sbb pia dulu pun kami taknak tau..hehehe