Sunday, May 23, 2010

SUFIYA DI SEKOLAHNYA..

Program Hari Guru dan Hari kantin baru saja berlalu pada 16 Mei yg lalu...as i mentioned..aku ngan husband ku amik cuti..saja ja teman kan anak dara aku tuh..kan main suka dia bila tau aku ngan babah dpt join dier gak..mmg jelas nmpak kehepian dier tuh...then hari kantin..aku dh prepare beli kupon utk beli makanan..sedangkan..leh guna wit cash beli..tp saja ja nak beli kupon (last2 kemarin baru aku pasan ada lagi RM5 kupon aku tak pkailam purse aku..huhuu)
Sufiya, bersama-sama rakan2 sekelas (RED)...owh ya..awt tak pakai tudung tuh..sebenarnya diorang baru abis program hari Kantin/hari Guru..masuk je kelas..msing2 panas , slumber je bukak tudung...pstu pakai la balik kan...tuh cikgu Yani ..cikgu kelas sufiya.... OWH YA ON DAT DAY..PKAI PAKAIAN BEBAS..SO LEH LA NAK KAI BJU KURUNG KA...BAJU KEBAYA KA..SARI KA..PIA KAI SUAR NGAN TSHIRT JE..

oh ya nih la Nabila BFF sufiya...aku pun tertanya2 sapa la nabila yg selalu pia sebut2 kan..nak pkai subang cam nabila..nak bwk bekas air cam nabila..nak pkai kasut cam nabila..nih la nabila yg dimaksudkan nya..so sweet la this girl..ckp pelat ala2 KL gitew.pia pun terikut2..heheh..

Time nih dh hbis program pia bersama cikgu..ada sesi taklimat apa tah..then dh abis semua..kami dh beli makanan then makan je kat mana ada tmpt kosong...owh ya yg pakai baju biru tuh..kawan aku sejak tadika lagi..Rosnita manap namanya..anak dier anis pun sebaya pia..yg kai tudung coklat tuh..Rosnita nih dh 3 orng dh anak...kawin muda ...tekezut..masa sekul dulu since tadika..sekolah rendah n menengah sekali..ta nih kecik molek je..tp tuh la dh kawin dn beranak nih kan aligment pun skit lari..

Time nih pia n geng2 kelas beratur nak pegi ke sekolah ANNajjah yang sekolah rendah..sbb program hari guru n Hari Kantin wat kt sana..ala bersebelahan ja..aku pun join jalan kaki gak...beratuq elok2 pia..



Mama n Pia...ok tak mama..nih dh nak masuk 4 bulan dh peknen nih..ok maintain pewut tak nmpak lagi..heheh


Pia n babahnya..tgk babah dier posing cam ye ye je kan..dh la makan eskrem gak..pepun tq babah dpt join..we love you...
Ok that's all....fuh lama gak kan aku tak hapdet blog..kesibukan melanda..skang nih demam UUM sedang melanda..bulan depan aku ada midsem..dn sedang huru hara ngan asgment yg aku perlu fokus..sbb soklan asgment yakmat la aku fenin kefala..anybody want to help..me..anibodi..yuhuu..
ok adios..

8 comments:

~aSHa~ said...

besar dah anak babah ni ye....

.:fyzz:. said...

aSHa: tuh la zidah..anak babah nih mmg dh besar dn kadg2 tu very the noty one..huhu..tp mama n babah syang sgt kt dier

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

ni dikatakan kuah tumpah ke nasik...dari mama sampai ke anak, pis tu tak leh ilang dah...uhukss..

.:fyzz:. said...

izan:ha ah..aku baru pasan..aku tk suh pun pia wat pis no war tuh..heheh.. betui kata pujangga tuh..kuah tumpah ke nasi..:)

..nOj.. said...

skali skali ko letak gambo pia ni, kemain la dh beso aku tgk. tingkatan brape dh tu wei? hehehe.

gambo babah pia sgt poyo. uwekk

.:fyzz:. said...

noj: iyer ke jah..pia dh tingkatan 2 anggerik dh..hwe hehehe..kah kah..nnti ku gitau nuar kta ..foto berkenaan sgt foyos..heheh

Zaidah said...

zai suka gambar2 tulah fyss...very colourfull n comel...so manis..hehehe

.:fyzz:. said...

zaidah: yer la kan..fiza pun suka gak tgk..tmbh2 ada kanak2 yg riang dn comel kan..