Tuesday, September 07, 2010

SALAM LEBARAN MINAL AIDILWALFAIZIN..



Assalamualaikum pembuka kata

Menghitung hari menanti 1 Syawal yang penuh syahdu...

Dikesempatan ini aku ingin mengucapkan  SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR BATIN buat semua rakan2 yg mengenali diri ini..terutama sekali geng2 DSS10 Uitm Jengka yg sentiasa memberi support dn memberi komen terbina, membina di arena blog ini..terutama buat izan, nojah, zidah, nogha, echa, ejan, along, azah, emie,lin,  midot, kak mimi, lia, dn semua yg pernah belajar bersama di uitm jengka suatu masa dulu ..Aku dengan rendah hati memohon ampun dan maaf  andai pernah melakukan kesilapan ..sama ada secara lansung atau tak..live atau siaran tertunda..:) moga kalian maafkan daku insan yg kudus ini..sob sob..

Tak dilupakan rakan2 bloggers yg baru dikenali di arena blog...u ols are great value to me...Selamat hari raya maaf zahir dn batin..

Jemput la datang ke teratak ku pada Hari lebaran..andai berkesempatan..

TUlus ikhlas suci murni tanpa was-was

Fyzz Eva

11 comments:

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

selamat hari raya jot..

jumpa raya nanti...

Hanim said...

selamat hari raya Fiza..

.:fyzz:. said...

izan: ho la..dh deal via sms malam tadi kan..hehe..ok selamat hari ghaya..c u..

Hanim: selamat hari raya buat akak jugak..:)

..nOj.. said...

baiklah pjot. aku maafkan. heheh slamat hari raya. maafkan dosa aku gak

~aSHa~ said...

selamat hari raya pijot....semoga ktia semua selamat di musim perayaan ini..

.:fyzz:. said...

noj: heheh.yer la sama2 maaf bermaafan lah kita..selamat hari raya nojah..

.:fyzz:. said...

asha: Selamat hari raya zidah..yer la pandu cermat jiwa selamat..hati2 di jalan raya.

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

Selamat Hari Raya Pijot & Family.. kalau ada salah dan silap harap dimaafkan

Cik Kiah said...

akk selamat ari rayer..
mintak maap kalo tekasa bahaser...
jgn lupe duit rayer..
ok? hehe

.:fyzz:. said...

CikPuan Mimi:Selamat hari raya akak..

.:fyzz:. said...

Cikkiah: selamat hari raya cik kiah yer..duit raya..nnti akak pos sampul duit raya yg berbentuk duit tuh yer..heheh...