Tuesday, October 18, 2011

"SUPERMAK"!!!

"SUPERMAK, @ SUPERMOM" what ever lah..tp aku suka la ngan ayat nih..rasa cam sngt super power...a power of universe...cuma aku lom ada Uniform yg sesuai utk aku pakai..:)

ooo statement supermak nih byk diberikan oleh rakan2 bloggers pada aku...sincere aku katakan..itu adalah satu penghargaaan pada aku ....

Siapalah aku jika nk dibandingkan dengan mak2 lain yg lebih banyak cabaran dan halangan yang dihadapi...kan ...sebenarnya...menjadi SuperMom bukannya mudah tp berkat kesabaran tak mungkin benda yg susah akan jadi mudah..dan sesuatu yg payah akan diberikan jalan olehNya..

Setiap orang ada impian..ada angan2 ada cita..begitu jugak aku..walaupun aku bergelar Mama aku ingin berjaya..mungkin di usia muda aku...aku tak sempat menggenggam ijazah...(setakat Diploma) tp masa waktu bekeluarga ini baru bermula..ia bukan halangan pada aku...

sampai satu tahap...insyallah lagi setahun setengah aku akan tamat pengajian..aku ingin sambung Master..Yes..that's my dream..insyallah...
Percayalah kawan2 semua...tiada alasan utk kita berjaya melainkan atas usaha kita sendiri....
emm aku pun tabik spring pada kwan2 yg buat business di blog di fb,....sonok sgt..aku pun sama..walaupun secara kecil2 lan..as long as mendatangkan rezeki yg halal pada keluarga kita tui tak..

FYZZ TERUSKAN PERJUANGAN MU MENJADI SUPERMAK..Secretary, Student and of course SuperMom to my children...

10 comments:

umilia said...

yup..aku tau ko leh wat..insyaAllah..

*Miss Geli^ said...

chaiyok pijot!!!!!!!!!!

fiza said...

Teruskan perjuangan ☺☺

Teringin gak nak sambung belajar, tapi tak tau bila....hhhmmmmm....

.:fyzz:. said...

umilia: tq my pren

.:fyzz:. said...

Missgeli: ko pun sama cikgeli..chaiyook..selmat berbiznes partner..

.:fyzz:. said...

fiza: moh la fiza..alang2 dh semangat...:P

{ e'mie } said...

betul tuh jot..apa2 pun buat jgn separuh jalan...buat betul2...semoga success....

.:fyzz:. said...

emie: alang2 menyeluk pekasam..biar smpai ke pangkal lengan..kan emie kan..tq emie...lama ko tak hapdet blog..

::Mamalyna:: said...

Goodluck pijot...

.:fyzz:. said...

mamalyna: tq mamalyna..:)