Thursday, November 03, 2011

LAST DAY KERJA B4 RAYA HAJI

Salam..hari ni ..hari khamis..bersamaan 3 Nov 2011..bermakna hari terakhir aku bekerja...sbb minggu depan hari Ahad dah raya...hmm cam tak caya ja nak Raya Haji dah...seriusly aku katakan..aku tak prepare apa2 lagi pun...maybe tunggu suami balik baru la nak decide nk beli apa2 serba skit kan...

Kali nih aku cuti 5 hari ja...start esok hingga last hari Selasa 8 Nov.  Then hari Rabu aku masuk keja balik...em tp tuh la ...9 Hb nov..besday my beloved boy Safiiy Ammar yg ke 1 tahun..jap ja masa berlalu kan...

Raya kali nih cam biasalah..aku kt umah mak aku di kg..kebetulan raya ke 2 kami nak wat aqiqah safiiy ammar...so hari Selasa aku nak rest2 la skit kan..

Ok lah kowang lak camna..ambik tak cuti raya..? balik raya mana..? pepun aku ingin ucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA..moga kita akan terus berkorban demi memperjuangkan agama Islam tercinta dan berkorban demi kebaikan anak2 dan keluarga..

10 comments:

SYANI said...

Selamat bercuti & Selamat Hari Raya Aidiladha.

.:fyzz:. said...

Syani: Selamat Hari raya Aidiadha buat syani n family juga:)

♥cikmOt♥ said...

eh aku hampir terlupa ja...raya ari ahad ni kan...

.:fyzz:. said...

cikmot: tepat sekali cikmot..ahad nih la raya..tp hang raya lam kepantangan la noh..

fiza said...

Salam Aidiladha & selamat bercuti. Saya pon masuk keja hari rabu, nursery tutup sampai selasa.

{ e'mie } said...

selamat hari raya aidiladha...dan selamat bercuti..berhati2 di jalan raya...

wahida said...

kami laki bini tak amek cuti pun, cuti dah tarak...hehe...

selamat hari raya dear!!

.:fyzz:. said...

fiza: selamt hari Raya Aidiladha buat fiza n family gak.owh ya ka..saya pun sama..tadika anak yg sulung cti smpai hari selasa..

.:fyzz:. said...

emie: slmat hari raya gak...insyallah kami sekeluarga hati2 di jalan raya..hehe..:)

.:fyzz:. said...

wahida: selamat hari raya gak..moga ko happy wif huby n anak2 lelaki yg encem itew...takpa la wey..nk wat camner cuti dh xda.gipun raya haji..