Thursday, December 15, 2011

SELAMAT PENGANTIN BARU NORAINI.

Pong pong pong pang pong pang kompang dipalu...direnjis2 dipilis...
Tahniah pada kawan aku Noraini Che Pa & pasangan (azri) yang melansungkan perkahwinan pada 10 Disember 2011, Sabtu lepas...

Noraini adalah salah seorang kawan rapat aku sejak dari sekolah rendah lagi..skang nih dia duduk di Sandakan Sabah, sebb mengajar kt sana..tp hubby dia orang taman PKNK ,alor setar nih gak..kira dua2 orang kedah la...

Tahniah pada aini..kalau ikutkan aku tak dpat nak pi kenduri aini tuh..sbb safiiy tak baper sihat on dat day..tp dh rezeki nk pi kenduri aini..dpt gak aku pi walaupun dh pukul 6 petang aku smpai...sebelum pi kenduri aini tuh..aku bergegas pi beli hadiah kt aini...mmg rushing la...aku sempat rembat Toaster(bakar roti) sebagai hadiah perkahwinan kt dia..pasni hari2 bakaq roti la yer..heheh

Fyzz di pelamin bersama aini...my doter ,kak pia join venture sekali...

lepaskan saya...saya taknak bergambar...munkin itew yg safiiy ammar ingin ungkapkan...hehe..

 Noraini bergelar raja sehari..berseri2..
Enjoy da photos..


Aku doakan moga sahabat aku ini bahagia melayari alam rumahtangga yg pasti ada manis dan pahitnya...SELAMAT PENGANTIN BARU AINI & AZRI

6 comments:

♥cikmOt♥ said...

agaknya SA no tiga akan akan akan akan datang nama apa ek...kena wat kiv dari skang ni...hahaha... :P

.:fyzz:. said...

cikmot: hg nih out of topic nih heheh...
anak no 1 SUFIYA ADRIYANA
anak no 2 SAFIIY AMMAR

eh tp ni kawan aku yg kawin..dia la patut plan nama anak dia nnti..hehe

MaryaYusof said...

Lama tak pergi kenduri org kawin...teringin plak nak mkn nasi minyak...huhuhuuuu...

.:fyzz:. said...

MaryaYusof: iya ka..ya la dh dok kt negara orng...takpa2..nnti lik kg...singgah kenduri kawin yer..:) bila nak balik Msia?

Anuar said...

tahniah aini .. takdan nak balik aloq staq .. sorry

.:fyzz:. said...

Anuar@myhubby: kenduri belah husband aini 24 hb ritu..xpa la..aini phm