Sunday, February 19, 2012

AKU BEBAS!!



Salam semua...apa kabar anda di luar sana...? aku ok ok aja...:) TAPI SEKARANG AKU TELAH BEBAS...yihaaaa..sonoknya..setelah berhempas pulas seminggu..akhirnya aku telah BEBAS dari Final Exam di UUM (Semester 6)...waaa..so leh la aku relax selama sebulan dua, daripada asgment, kelas, kuiz, midsem dan lecturer :P...

Alang2 dh habis exam kan..byk la plan aku nak wat..seperti nak tgk dvd citer korea@ taiwan smpai larut malam.(leh gitew) pastu leh jenjalan ngan family..dll lagi aktiviti yg leh relax kan minda..tui tak..bukan apa aku mmg all out la masa exam ritu..kdg2 bangun kui 3-4 pagi study..owh ya subjek Law..aku leh wat smpai 12 muka surat..ngan kes2 mahkamah la..pastu fakta2 dan hujah2..mcam tak sangka aku leh wat better than i was thinking...and i hope this semester aku akan much more better than last semester..as i mentioned before..result masa sem 5 aku dapat pointer 3.25...so harap sngt semester nih dpt increase dari sebelumnya..insyallah..

Semalam 18 Februari last paper..hari nih aku masuk keja setelah seminggu bercuti...alahai rasa malas ja..tp keja tetap keja kan..nih lah punca rezeki aku utk anak2 dan keluarga..

pasal anak2 lak...last week , safiiy ammar muntah byk kali sangt..risau aku..tmbh2 masa amik dia balik dari nursery..dia asik muntah lam keta..akhirnya aku call babah balik ..so babah terpaksa amik cuti dua hari jaga adik..cian sngt..makan pun tak selera..badan pun dh susut..walaupun dh pegi klinik..tp adik still tak selera makan..dulunya dia yg bam2 skang dh slim..huhuhuu..so touching bila tgk adik tidor..ngan wajah yg tak bermaya..sedih sngt..smpai leh menitiskan air mata...tq to my hubby yg jaga anak2 selama mama pi exam kt UUM...
Hari nih dh pi nursery...alhamdulillah..adik dh makan nasi ngan berselera ..minum susu pun dh ok...harap dpat la sihat sepenuhnya ..amin

t

8 comments:

zaidah said...

tahniah dah habis dah...legakan....

MaryaYusof said...

Salam,

Hola Fyzz!

Wowweeeeee... bestnye dah abis exam! Alhamdullillah, hopefully sem ni Fyzz dpt 3 pointer lg...Amin!

Hrp Safiiy Ammar cepat sembuh juga & bambam semula...Amin...

♥cikmOt♥ said...

bangga aku ngan hang...terbaik la jot./..

.:fyzz:. said...

zaidah: alhamdulillah...lega la kak..dh settle dh

.:fyzz:. said...

MaryaYusof: Wsalam marya..

Holla...miyamor

tq...tq..harap gitu la marya..dpt maintain 3 pointer..
bam2@safiiy ammar dh getting better dh..syukur sngt..makan pun selera..

.:fyzz:. said...

Cikmot: :) ala hg nih izan..biasa2 aja,,

izan mama mia said...

lega dh hbs exam kan..bila anak sakit....hati ibu mesti risau sangat, bila anak dah sihat.....lapang rasanya... :)

.:fyzz:. said...

izan mama mia: betul tuh izan..rasa free ja tau...
mmg2..anak saya dh ok dh skang..rasa mmg lapang hati la..