Thursday, February 09, 2012

FINAL EXAM SEMESTER 6 DI UUM BAKAL BERMULA...

cantikkan view kt UUM nih...inilah dewan sebelah ngan dewan exam aku nnti..

Salam semua..apa kabar hari nih..sihat ke? aku ok ja...tp a bit bz ngan study..maklumlah minggu depan aku akan berhadapan ngan .'my big exam' kt UUM.

Unsangkarebel kan..dh masuk semester 6 dh...pejam celik pejam celik..cepat tui masa berlalu...actually aku pun tak caya..tp believe it...aku harungi semua cabaran..dengan bersikap positif..walaupun, aku bekerja, menjaga anak2 sendirian,dengan situasi2 yg lain yg byk memberi aku semangat untuk terus sukses dalam hidup.

setakat ini ..study so far so good..boleh la...kali nih aku amik 4 subjek..yg mana semuanya menguji minda aku sebenarnya...payah gak woo..tp berjuang ttp berjuang...

so bermula Ahad hingga Khamis nih aku mengambil cuti...(dua hari cuti tanpa rekod..dan lagi 3 hari aku prepare utk cuti study...)..

Walaupun cuti..aku kena luangkan masa hantar sufiya ke sekolah gak..hantar amik dh jadi rutin aku..sapa lagi nak buat kalau bukan aku kan...kalau orng len munkin ada suami yg leh amik..tp aku redha la..dh suami keja jauh...yg pasti hari2 aku mohon doa pada Allah swt moga pertukaran suami aku di sisi kami sekeluarga dipermudahkan...bukan mudah nak laksanakan tugasan seorang...so aku perlu betul2 kuat semangat mental dan fizikal..

akhir kata dari aku...DOAKAN KEJAYAAN AKU YA KENGKAWAN SEMUA...aku amat hargai dan kenang doa anda semua...

bye u ols..take care

12 comments:

~aSHa~ said...

u r supermama

.:fyzz:. said...

asha: tq asha..u too..mom of three

aLoNg@Na said...

good luck pijot...btol kata asha,ko kn superb...insyaAllh berkat usaha,kejayaan psti milik pijot nti....

Cik Kiah said...

akk... gud luck k.. luv u sis... =)

missNick said...

good luck...semoga sentiasa dalam lindungan dan rahmatNya :)

.:fyzz:. said...

along@Na: amin..amin..tq atas doa along tuh...:P

.:fyzz:. said...

Cik Kiah: yer mas...tima kasih2...luv u too :)

.:fyzz:. said...

missNick: terima kasih..moga Allah memberi kekuatan pd saya utk hadapi exam nnti..amin

MaryaYusof said...

Salam Fyzz,

Impress dgn semangat fyzz... All the best & good luck!

Cantiklah UUM tu!

@lfidah @dim said...

good luck fiza...semoga berjaya yea..seorg supermama yang menguruskan anak2 dan blh study lg..kagum saya...

.:fyzz:. said...

MaryaYusof: tq marya..baru ja hbis exam..yesterday was my last paper...fuh lega rsanya..leh relax 2 bulan dr kelas+kuiz+asgment

.:fyzz:. said...

Ifidah@dim: terima kasih...saya cuba buat terbaik dalam semua lapangan..