Thursday, May 24, 2012

KRU 20 TAHUN..

Salam Ceria di Hari Khamis

Mmg tersangat lambat hapdet hari nih..bukan apa..aku bz siapkan laporan2 sulit kenaikan pangkat la sambung kontrak staff kt pejabat aku nih..kebetulan lak..bos aku dpt MC sebulan (masalah kesihatan) hope bos getting better soon...and hari nih last day my Pengarah bekerja...time break tadi pun aku tak kuar mana2 pun..just settlekan keja2..gi pun hari nih dh la balik awal kan..3.30 ptg

( ada yg tanya...balik ofis kui 3.30 petang ke? emm ha ah cuma hari khamis ja...hari lain as usual la kui 5 petang..sbb nak samakan ngan waktu ngan negeri2 yg keja Jumaat yg rehat dari jam 12.15 hingga 2.45)..)

Ok back to topic...kowang minat tak ngan trio KRU...norman,yusry, edry...???

Sebenarnya aku mmg minat ngan geng kru nih....bukan la time skang nih(minat gak tapi tak la obses cam dolu2 kan) ..tp time remaja riang ria dulu..masa tahun 1994-1998 gitu la kan.time diorang nih tengah meletops2 gitew..masa tuh aku kt sekolah menengah lam form 2, form 3 gitu la..siap aku ngan kawan aku sorang tuh masuk fan club diorang la...pastu lam buku lak tampal poster KRU, album2 diorang msti beli la cam Mengerti, Oh La la..Awas..mmg time tuh kira fanatik la ngan KRU>.eh lagu fanatik pun ada kan...

Dok dengar preview kt hotfm gak..yg KRU nk wat konsert sempena 20 tahun diorang kan..waaa tak sngka dh 2 dekad group nih bertapak di Malaysia..bagi aku mmg tak dak istilah nk berpecah la antara norman, yusry and edry..maklumlah diorang kan adik badik..air yg dicincang takkan putus...

K la...nk smbung perabih keja lagi nih...tatata.hingga jumpa lagi...

p/s: hari nih babah Outstation over the sea nuh..(Langkawi)...tak dak apa yg aku pesan cuma coklat je...sebagai pemanis rasa..:)

KRU masa dolu2..cam model Jam pun ada aku tgk..:)

14 comments:

LYAfrina said...

walaupon time tu lya skolah rendah..tp smua lgu2 dia hfa..siap beli kaset dia lagi..

LYAfrina said...

walaupon time tu lya skolah rendah..tp smua lgu2 dia hfa..siap beli kaset dia lagi..

mummY daniSha said...

hehee..dulu2 sy pun minat ngan kru kan...=)

IntaNBerliaN said...

dulu sk gak kru ni.. lagu2 dia best2 :-)

wahida said...

minat giler KRU dulu...lagu2 dia sampai sekarang aku hafal...

dulu minat ngan Yusri, sekarang bila dorang dah tua ni, aku tgk Edry jauh lebih hensem...hehe

adianiez AIDA said...

aida minat edry... tak silap aida, waktu aida form 3 (1993), memang glamer diorang nih. saing dgn 4u2c.

Marya Yusof said...

As salam Fyzz,

Marya minat2 gitu je...hehehe... Tak nampak tua pun muka dorang kan :))

Norsalmi said...

KRU popular zaman akak muda2 dulu.. Byk juga lagu yg akak suka..

Jom join.. akak tag fyzz
http://tudungmurahcollection.blogspot.com/2012/05/tudung-murah-collections-giveaway.html

.:fyzz:. said...

Lyafrina: mmg la kan..pastu ada buku lagu lak kan...mcm2 kita dulu2 kan..:) tp kru mmg best

.:fyzz:. said...

mummydanisha: yap..group kru mmg best...

.:fyzz:. said...

intanberlian: tang lagu dia mmg tak dpt disangkal..mmg best2 belaka..

.:fyzz:. said...

wahida: tuh la zaman2 kita la geng2 kru nih kan..dh tua dh mamat2 nih kan..dulu2 kacak cara remaja..la nih cara tua la..heheh

.:fyzz:. said...

adienz aida: ha ah..masa tuh 4u2c pun mmg tgh top..sya mmg minat sgt gak ngan 4u2c..masa dajah 5 ingt lagi beli tape 4u2c..eh kru ke geng 4u2c lak..hehe.yg penting..kru mg best

.:fyzz:. said...

Norsalmi: ok sal..nnti fiza terjah k..
Kru best kan akak kan..:)