Monday, May 21, 2012

MINGGU EXAM

Salam ceria di hari isnin..

Nk update laju2 nih..maklumlah bz skit hari nih....tp tak bagi blog aku 'kesunyian ' kekdahnya..makanya aku pun harus mencoretkan something kan..

Minggu nih dh start exam Pertengahan Tahun kan...Chaiyok pada anak dara aku Sufiya yg mulakan exam kemarin wif her first paper Dunia Sains Visual yakni lam bahasa senangnya Lukisan...then hari nih BM Pemahaman ngan Penulisan dan Jawi...malam kemarin n malam tadi kak pia study la gak..setelah puas bermain kt luar umah..then masuk mandi..pas Maghrib mula study...(babah yg pantau..) mama pantau adik@abang yg suka sngt kaco kakak..:)

Aku pun agak bz arrr..byk lak assigment aku kena hantar...tapi aku wat la slow2..tanak wat last minute..tak suka aku wat keja last minute and without preparation..that's not my style..hasilnya jadi tak spt yg kita nk..tui dak..aku kena pulun before aku deliver my baby around 22hb June next month..lgi sebulan la lebih kurang...then a week before deliver baby aku ada midsem..tudia..jenuh la aku..adakah aku MAMPU mengharungi midsem di UUM nnti...kengkawan DOAKANLAH aku dpt wat ngan excellent nnti yer..amin..

Back to topic..GOOD LUCK jugak pada anak2 kowang yang menduduki exam pertengahan tahun minggu nih...ingt sentiasa bagi moral support kat anak2 kita..moga depa akan berjaya nnti insyallah...


MY GIRL ...GOOD LUCK sayang...mama doakan Pia berjaya dlm exam...



kak pia n adik..sayang menyayang...

15 comments:

izan mama mia said...

semoga semuanya succes...
comel anak dara hang...dh ada boy fren ke..

mummY daniSha said...

alahaiii comelnye sufiya ni...pandai posing...sy tensen ngan assg melambak2 hehee

.:fyzz:. said...

izan mama mia: tq tq
hehe..boypren dia ramai@peminat hahah..
tp sekolah dia semuanya gegurl la..kak pia sekolah perempuan..

.:fyzz:. said...

mummydanisha: sufiya nih bab posing serah kt dia..:)
ha ah sama la ..saya pun asgment melambak2..fenin fenin..

wahida said...

gud luck utk anak2 kita...gud luck jugak utk ko...

LYAfrina said...

alahi..comelnyer dia posing dgn baju sekolah tu.. gud luck dear.. moga diberi ketenangan untuk mjawab exam...

utk fyzz lak.. slamat myiapkan assignment.. be cool ;-)

IntaNBerliaN said...

good luck utk ank awak... :-)

Puan Kutu said...

gudluck.kakpia mmg comel!

Norsalmi said...

good luck buat kak pia..
buat mamanya pulak, slmt menyiapkan assignment..

kt sekolah akak, murid thn 1 & 2 tak exam..

Marya Yusof said...

As salam Fyzz,

Kak pia ni mmg comel lah mcm rupa papa dia kot...eh, yeke? hehehe :)))

Combination lah tukan...hik3...

Marya mmg respect dgn Fyzz, tgh sarat still boleh study buat assignment sume... Kalau marya tak tau lah mcmana...huhuuuu....

Baru Marya tau subjek lukisan sama dgn subjek Dunia Sains visual! WoW!!! :))))

Marya Yusof said...

Lupa, Good luck to Kak Pia! Kiss for her k!

.:fyzz:. said...

wahida: iya la kan..ank ko pun exam gak kan minggu nih..ok tq nok..

.:fyzz:. said...

Lyafrina: ok thanks..insyallah..moga dpt buat yg terbaik kak pia nnti..:)

.:fyzz:. said...

Intanberlian: tq..:)

Puan Kutu: tima kasih..:)

Norsalmi: tq kak..iya ka..sekolah sufiya ada lak exam utk dajah 1 -6..

.:fyzz:. said...

MaryaYusof: gracias..gracias..
ramai kata muka kak pia..iras muka babah dia..selalunya ank pompuan cam tuh la..
hmm tuh la..yg subjek sains lak..dunia sains teknologi..mcm2 zmn sekarng kan..:) btw thanks marya...insyallah we do our best..!!xoxo