Wednesday, September 04, 2013

DERMAGIC from Simplysity

Ok nih first time aku nk try produk dari simplysity
Kemarin aku n kak ida..my officemate ke Watson..then, mmg niat aku  nk beli pencuci muka yg telahpun kehabisan stok..ada lagi..tpi kena ketuk2 Ramadhan la dulu…heheh..plan mmg nk beli cleanser yg selalu dipakai..tp tiba2 terbekenan lak ngan Dermagic nih..so pe lagi rembat ja la…RM29.90 je u ols…murahkan…selagi dpt ngan toner lagi…

Balik umah terus try..mmg muka sngt licin(serious nih tak tipu)..pastu apply kan toner kt muka mmg so fresh..satu lagi aku rasa yg best ttg dermagic nih…bau sngt segar cam haruman buah-buahan gitu..emm nnti aku nk pi beli lai set lengkap dermagic…emm baru leh anggun cam tok ti kan..hehe..) verangan..

 
K la…kalau nk beli skang nih tengah offer kt Watson..kalau tak dua barang nih…dh cecah RM50++ tp skang just RM29.90..worth it kan..

4 comments:

LYAfrina said...

byk feedback kata dermagic ni mmg ok.. kwn lya pon pakaikrim dermagic, x diakui kulit dia nmpk ceria je.. sbb ada baca kat lawan web dia psl produk ni, ianya blh bangkitkan aura ceria /happy

PUANSTOBERI said...

Hai Fyzz..

Akak melawat sini.. rasa cam pernah melawat.. tp tak pernah tggl jejak. hikhik..

baidewey.. oke Dermagic tu.. kalo pakai pagi nak g kerja cam sejuk nyaman je muka.. nati pakai moisterizer dia skali tau... :)

.:fyzz:. said...

Lyafrina: iya la lya..mmg kulit fyzz rasa nyaman ja..pastu eyeback pun dh kurang skit...mmg bila pakai rasa so fresh..

.:fyzz:. said...

PuanStoberi: ya ka...maklumlah kita kan blogger ..fyzz pun cam pernh jejak blog akak tau..tp tuh la jenjalan gitu je..

ok ok..nnti fyzz akan beli moisterizer dier lak...ingt nk beli full set :)