Wednesday, September 11, 2013

KOPI MAK DARA...

Sebagai penggemar kopi ..kopi mak dara adalah recommended...sebb rasanya sedap..aromanya memikat dan byk khasiatnya..very good for mak mak..like me..hehe.(next plan jamu mak dara...)

ada 20 sachets dn harganya RM 17 ...

Just sharing.....time to balik dh....daaa

8 comments:

PUANSTOBERI said...

JMD akk pernah consume.. dulu la.. duluuuu... pastu biasa la.. akak ni culasss sgt bab makan ubat ke supplemen ke.. sudahnya.. sebotol tak abis.. bagus kann :D

hazlina azmi said...

Hai dear..bestlah blog awk..penuh warna warni kehidupan..jemputla ke blog saya dan kita bertukar-tukar link pulak..:)
http://superstorevitaminhebat.blogspot.com/

Marya Yusof said...

As salam Fyzz,

Como estas? Lamakan Marya tak mai & teguq meneguq kat sini... tahu jela skrg ni 'berperang' dgn anak2..! Tu belum dgn ayahnya lagi..ops! hehehe :D

Tak pernah lagi try kopi ni... marya ni alergy siit dgn jamu... panas... nnt kena gatai2! huhuu... take care ya hotmama! Nk tinjau gambar Sufi Amira sat... :))

.:fyzz:. said...

PUANSTOBERI: iya ka akak..ala besalah kita kdg2 jenis lupa kan..:)

.:fyzz:. said...

hazlina azmi: thanks dear..ok inshallah sya akan lawati ur blog k..

.:fyzz:. said...

MaryaYusof: thanks mamamia..yg sudi berkunjung di blog fyzz...mu bien miamor..(tui tak nih bhasa spain nih hehhe)..muchas gracias..

yer la ada yg tak tahan panas jamu..fyzz pun kalau makan jamu mmg minum air kosong bykkkk..muchas....muchas..

Puan Kutu said...

opismate sy ada makan..katanya kopi ni panas ekk..sy tak suka minum minuman dlm peket,tak kira la minuman kesihatan ke apa..minum air kosong sudah.hehe

.:fyzz:. said...

puan kutu:panas la dh boh ayaq panaih....hehe..ok ja..saya suka