Tuesday, September 24, 2013

YURAN SEMESTER 10 UUM

Assalamualaikum

its Tuesday..how fast time flies...hari ini aku dh settlekan bayaran yuran untuk semester 10 aka my last semester ..inshallah...sejak semester 1 hingga 9..MARA covered...tp for last sem aku kena byar sendiri..untuk 3 subjek 9 credit include duit library and so so on..jumlah RM1,378.00..gulpp..oowh my money..huhuhu..then rupanya aku leh claim balik duit aku balik tp kena isi form yang sngt2 la memualkan..mana tak memualkan okey..sngt complicated..huh...geram mak dibuatnya...aku nih kategori yg agak malas nk isi2 form bagai nih...ok fine aku akan isi form2 tu slow2

Mak call kemarin katanya surat dari UUM dah smpai then aku semak jadual untuk kelas aku...Jumaat and Sabtu..Jumaat pack dari pagi hingga petang..then hari sabtu siang free dari kelas tapi malam ada kelas..humai la..dah la esok tuh keja lak..huhuhu..mjur la UUM nih buat kelas sebulan sekali..tuh aku suka tuh..kalau U lain mau tiap2 minggu............tapi tu ar every class kena cover untuk 4 jam..hamik ko..tapi tuh la ikut kita la..cam aku tak la betui nk terpacak 4 jam..aku release kan diri dengan keluar minum2 jap..ke rest room and so so on...apapun..focus utama pada asgment dan midsem exam and of course final exam....

berkobar2 lak nk masuk kelas untuk final semester nih..cam di awangan lagi..is it my final sem? ooo betui..mmg betui..moga Allah permudahkan segalanya..amin..

 
this is my pen..pen yang sngt berjasa pada daku ketika di musim exam..TIPS: buat nota warna-warni bagi menarik minat kita utk membaca..:))

My nota ..masa lam class...

11 comments:

diana said...

semoga semuanya dipermudahkan..belajar rajin2..
eceh!macam pesan kat adik2 sekolah pulak..hehehh

.:fyzz:. said...

Diana: thanks dear..inshallah..chek belajaq rajin2..heheh

PUANSTOBERI said...

adik unit akk ada sorang blaja amik degree jugak tp dia utm space.. pun kls dia ujung mggu. dulu kls akk kat UM tu ptg..lps ofis.. penat.. sbb tu akk makin malas. tp kalo weekend pun malas jugak..nak lepak kat rumah.. eh..pendek kata, kalo dah malas tu tak leh wat pe dah.. kahkahkah.. :P

~aSHa~ said...

untung boleh claim....

jpa pun tgh offer...tapi dia buat mcm pinjaman..kalo dpt anugerah dekan jadi biasiswa

.:fyzz:. said...

PUANSTOBERI: akak..mujuq la yg UUM kelas sebulan sekali..lega omak..hehehe...oo akak dulu UM ya...

.:fyzz:. said...

asha: master mara offer pd orng luar gak..leh la mohon nnti...:))

munna said...

dah lama tinggalkan zmn belajar dan buat nota mcm ni... tapi mmg suka buat nota guna pen yg colurful... ceria dan cerah mata dibuatnya

.:fyzz:. said...

munna: betui2..sngt ceria:) tgk nota pun semangat kan akak..

izan mama mia said...

mg berjaya...

.:fyzz:. said...

izan mama mia: tq akak..:)

Thirah said...

Borang tu nak dapatkan kat mana?tension betul dengan bendahari uum nih..