Thursday, June 04, 2009

akhirnya....


akhirnya hari nih baru lah aku boleh relax skit...penat sangat..maklumlah bila bos ada msti keja pun melambak2 dan melimpah ruah..dengan mint mesy, memo2..faks2 yg belambak2...tapi...hari ini...fuh..lega..bukan tak sonok kalau bos tak ada tapi kurang la skit la..(bos aku outstation 2 minggu mulai hari ini)..yes..ops silap...sedih rasa hati ku ini...(lam ati...yabedabedooo..)
yer la bukan apa..aku sampai tak dan nak tengok asgment lansung...yg latest nih ada tiga asgment kena submit..aku baru siapkan dua je..tinggal satu lagi...pastu 19jun ngan 20jun ada peksa midterm uum lak..haru biru la aku..buku pun baca ala2 kadar je..asal je bukak buku..terus mengantuk...mmg gangguan syaiton betoi la...
hmmm sius aku tak nipu..kalau nipu dosa..sejak dua tiga menjak nih..aku mmg tersgt bizi...tadi pagi tadi aku ada bgi short briefing dekat Pembantu tadbir (3 org ) yg baru lapor diri..aku pun cnegkonon brief muka mmg sius giler la..cam poyo ja aku rasa....then satu lagi..setakat nih takde dah budak pratikal yg under aku..ok la kan...bukan apa..aku pun kena la tunjuk peel yg baik skit kan..kalau tengk asik ngan tenet je..msti diorang ingat pe la pnya PA cenggini so kena la merajinkan diri tui tak...?
owh ya hari nih aku posa tau..dah dua hari dh posa....lagi tiga hari tinggal..(bukan posa sunat pun tapi posa ganti) lega rasnya sbb tinggal 3 hari...
pe lagi yer nak citer..gambar kat atas nih ..saje2 gambar syoik sendiri je..amik guna laptop...mama sayang sufiya...citer pasai pia..dier tak bper sihat la minggu nih..cian kat dier...makan pun tak baper nak lalu...tapi dh getting better....
ok la nih je la nukilan hari nih.....adios blog....

12 comments:

*Miss Geli^ said...

rugi la Jot takde budak praktikal yang duk bawah ko...
kalu ada bole la ko marah marah cam aritu kan???

arrr..rugi rugi

aLoNg@Na said...

rndu kt hang pijot..camana preparation nk exam ni?..good luck ek

.:fyzz:. said...

miss geli: hmm tui gak kata ko tuh..rugikan takdak budak praktikal..(tp depa takdak pun ok gak leh la aku kosentret wat asgmnt waktu keja...)..ish ko nih mana ada aku marah..cam kata p ramlee.."bukan marah...nasehattt" pah..
along: ha la long wey.aku pun ingat kt hg gak..dlam erti kata len windu la tuh..bila la leh jumpa kan..nak tgk baby ko..emm exam (midterm..takat nih baru study 1 subjek je...TITAS tuh pun harem...asik2 nak tido ja..huhuhu

~aSHa~ said...

nice pic...

.:iZ-AnN (",):. said...

pijot..dah ler bz...aku rindu kat hang punya lawak spastik...ishh...nyampah tul...

.:fyzz:. said...

zidah: tq..tq..aku pun suka sbb nampak klasik kan kan...
izan: ha la zan oi...bz lakata...lawak spastik? heheheh apala hampa nih aku lawak pun nak hiburkan kawan2 aku gak...tui dak...

..nOj.. said...

tahnye pjot.. dh dh la tu bz nye... lama dh ket x bersendaloka

.:fyzz:. said...

noj...tui kata ko tuh nojah..hmm tuh la bos aku get lost 2 minggu leh la aku main2 dn bersendaloka bsma2 koran semua...sambil2 ber blog2 nih (ushar2 blog2 korang) leh gak wat asgment...

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

pijot, good luck yer exam nanti.. insyallah boleh buat tu.. rajin2 ler selak buku.. jangan buku selak kau udah la yer

.:fyzz:. said...

tq..kak mimi...wish me luck even nih midterm exam je ...heheh lawak la kak mim nih tau...tuh la psal takut buku yg selak pijot..heheh

wannapunyerblog said...

mtk2 ok la ndaknya..nasib ler bbster danish tu org kita..cmner skang?pkul tgjwb ibu,PA n student?...bsar tgjwb tu..pepun alg doakan pijot sukses k

.:fyzz:. said...

yer la harap2 danish ok ngan bbster dier kan..dun wori..everything will be fine..jwp soklan along...emm tjwb sbg PA, mama n student..?? berat soklan tuh cam soklan peksa lak..emm so far pjot try buat yg terbaik..yg penting anak dn suami tak terabai kan...tq for ur pray...