Tuesday, April 03, 2012

RASA DIHARGAI BILA RAKAN2 BLOGGERS....

Sebenarnya kan..aku sangat happy menjerumuskan diri(tudia ayat tak hengat)..ok 2 ayat molek sikt.....membabitkan diri di arena blog ini...aku mula berblog nih since 2008 ..kira tahun nih dh tahun ke 4 la kan..sebelum nih aku byk update citer2 kt fotopages..ala..rindu la kt fotopages aku nih...:)

Ramai di kalangan rakan2 blogger adalah rakan2 aku masa belajar di Uitm dulu..mmg kalau tgk link kt blog aku nih..mmg aku khas kan buat kwn2 lama dulu..then yg lain kebanykan KENALAN BARU DI DUNIA BLOG..

Dunia tanpa sempadan..aku sngt menyenangi rakan2 baru yg dikenali, seriusly bila ada friends@ blogger baru yg melawat blog..selalunya aku akan jejak balik dan akan jadikan mereka my friends.....dan paling rasa dihargai sangat..bila kita memberi komen..akan ada jawapan dari komen2 yg diutarakan...truly speaking..ada gak blogger2 yg famous @ ngetop gitu..even ada ramai followers..tp still jejak n bagi pendapat atau komen di entry kita (even not all entry kan..)

Tapi..aku tgk ada di kalangan blogger...(tak mau la mention kan sapa..) update blog...cara penceritaan lam blog...mcm nak story kt orang lain ..tp bila kita tanya ..tak dijawab..then apa nk dikatakan..kowang paham dk apa yg aku nk sampai kan nih..(tp dont take this as seriously la ok..that's my personal view only)...

Apapun..aku enjoy BW..aku enjoy menulis di blog kecil-kecilan aku ini..dan aku harapkan dapat meneruskan persahabatan dgn semua rakan2 bloggers yg aku kenali di tapak ini..

Sekian ..yang baik dari Allah swt..dan segala kekurangan dari aku sendiri...

24 comments:

@lfidah @dim said...

awak senior lah dalam dunia blog..saya baru 3 tahun.hari nie genap 3 tahun menceburkan diri dgn dunia blog.seronok kan bila kita dapat ramai kawan di dunia blog nie..sy akan ingat awak sebab nama anak kita sama..:D

.:fyzz:. said...

@Ifidah@dim: ala senior setahun dri awak ja..:) ha ah la kan..ammar n adriana..kebetulan lak kan..:P

Cik Kiah said...

akak, kite dah amek add akak dah.. akak, sowee sebab lama tak komen mengomen disini...sempat curik2 baca je..bz la time2 nak dekat ni.. nnt dah setel kite terjah belog akk k...luv u! muahhh!

.:fyzz:. said...

Cik Kiah: ala2 jgn la mik hati..kak fiza tau mas bz..dh la kt tempt kija baru ..kak fiza fahm..takpa setelkan dulu bab kawin tuh yer..tq sbb ingt kak fyzz jugak..:)

iduraz said...

sonok kan..tambah2 kawan..kalao blogger lain komen, rasa seronok giler...heeee...

♥cikmOt♥ said...

hai, selamat berkenalan...

izan mama mia said...

hai selamat berkenalan kakak senior...tunjuk ajarlah kat junior nie...dh 4 thn tu....heheeh...camana fyzz sekarang?..naik byk ker berat badan...tak lama lagi kan....teruja nk tgk baby baru fyzz..tentu comel kan..kan...

IntaNBerliaN said...

ooo dah lama yer berblog.. saya baru nk msk setahun 2 bulan..hihii.. sgt2 junior nak bnding dgn awk..hihii

mcm sy ni kan.. kdg2 tu mls gak nk bls komen @ pertanyaan dr kawan2 dkt blog sendiri.. tapi sy lbh sk terus pergi bls dkt blog blogger yg bertanya tu.. bkn apa.. alang2 sy nak bls kunjungan baik terus bagi jwpn dkt soalan dia tu dkt blog dia sendiri.. lg senang..hihii

.:fyzz:. said...

iduraz: betul betul betul (ala cam upin ipin lak..) ya la rasa sngt happy kan..:)

.:fyzz:. said...

cikmot: hahah..cam hampes ja tau..selamat ber kenalan jugak..haha

.:fyzz:. said...

izanmama mia: ala izan..even 4 thn..tp masih lagi merangkak2 lagi di dunia blog nih..
emm byk gak naik..tp rmai yg tak tau peknen..sbb tah la..jenis rembang badan kot mana tak tau...emm hrp2 yg terbaik kurniaan dari Allah swt..:)

.:fyzz:. said...

Intanberlian: tp rina lagi aktif compare ngan saya ..nnti tambh2 dh start kelas kt UUM..lagi la sya jrang nk berblog..asgment byk huhuhu..
emm ok gak..saya tau.blas kunjungan pun ok..:)

ibu MZW @ farah idayu said...

eh...nak komen jugakla..ekekeke~.. saje jek kan =p

.:fyzz:. said...

ibu MZW@farah idayu: hehe.tuh la..:)sila2 komen jgn tk komen

~aSHa~ said...

sy junior akak pijot..ehehehe

(ai ler tu jarang balas komen kan...lately kurang sihat)

LYAfrina said...

lya pon still junior... start dlm akhir thn 2009 g2 la kot...

huhu.. lya pon mybe tgolong dlm org y jrg jwb komen... dulu mmg slalu jwb komen setiap y btnya.. tp skarang..kekangan masa... msa y ada..lya utamakan utk bw kat blog kawan2 dulu n berbalas kunjungan... sbb kat ofis dh xleh nk bblog bebas cam dulu.. ni pon start bw kat rmh.. bila dh blik ofis.. jd.. mmg kna btl2 jaga masa.. tp..klo lya mmg ada masa free... mmg akan bls komen..

btw... mmg happykan bila ada ramai kawan2 kat arena maya ni.. blh share pndapat.. n info mcm2.. y pting psahabatn biarlah ikhlas kan..

mummY daniSha said...

sy dah lama berblog sebenarnye..tp macam kat dunia sendiri...konon2 privacy la konon hehe..cume follow kawan2 yg memang kenal je..setat taun ni baru rajin nak blogwalking and ada kekawan baru...

memang best ada kekawan blog jugak kan..leh share story..opinons=)

.:fyzz:. said...

asha: hekelleh hg nih..haha.tak la aku tak maksudkan hg pun...hg ni terasa lak..:)

.:fyzz:. said...

Lyafrina: emm tui2..kdg2 kt pejabt mmg bz...sya nih pun kebetulan tak berapa bz kt ofis...tp nnti start kelas balik..jd bz blik la..
tui2..perkenalan kita semua biar lah ikhlas..insyallah sya ikhlas dlm menjalinkan silatulrahim..

.:fyzz:. said...

mummydanisha: kira lagi akak senior la ni...:)... yes tui tuh..sonok dpt kenal kwn2 baru dh tukar2 pendpt kan..:P

adianiez AIDA said...

yes la fyzz. dunia blogging ni menambah pengetahuan kot. share pengalaman dgn org. selain drpd kawan tempat keje, jiran, keluarga, kawan bersukan... kawan alam maya ni pun best. kita saling berhubungan dgn cara yg istimewa. dari jari turun ke hati :)

.:fyzz:. said...

adianiez AIDA: saya setuju...hubungan yg terjalin dari jari turun ke hati..(ayat nih sngt menarik..sya suka dengarnya..)

MaryaYusof said...

Marya suka berkwn dgn Fyzz... Sb Marya boleh rs keikhlasan seseorg tu bila kita berkawan... Walau lambat mcmana pun Marya pasti nak singgah sini... Because I really appreciate the relationship :)

.:fyzz:. said...

MaryaYusof: tq marya..me too...i do appreciate our great relationship ..and hope that our friendships will never end..