Thursday, October 13, 2011

SELAMAT HARI JADI PUTERIKU..

 Pada usia 1 tahun..
 2 tahun
 3 tahun...
 4 tahun
 5 tahun
now...she's 6 years old..

esok 14 Oktober 2011, genap usia SUFIYA ADRIYANA BT SHUHAIFUL ANUAR yg ke -6 tahun...

Aku bangga pada usia sufiya yg sebegitu kecil, dia telah menjadi anak yg matang...ringan tulang, selalu tolong mama tak kira pagi dan petang..memahami mama...
Sangt2 terharu..sufiya telah membesar dan menjadi anak yg bijak anak yg comel...
"apa hadiah mama nak hadiah kat cik" (sufiya membahasakan diri dia as cik) orang Kedah kata..hehe...tp tuh la aku lom beli kan apa2 lagi kat dia...apa aku nak beli kat anak dara aku nih ya...?any idea..?

Esok Jumaat, besday sufiya...mmg tak plan apa2...sebab lam perancangan aku...aku nak combine ngan besday adik next month..adik awal Nov..so join together2 la kan..and of course la leh jimat skit..kan kan..
Lagipun esok mmg tak leh..aku ada kelas kt UUM...dari awal pagi hingga lah petang...lusa pun sama...
Emm tadi babah call..tanya any plan? aku ckp...abis ja kelas kita wak sufiya kt Tapak Ekspo dekat umah aku tuh..kebetulan ada funfair leh la pia bergumbira di harijadi dia kan...

Mama harap sufiya terus menjadi anak yg solehah..kakak yg baik...dan selalu menjadi teman baik mama selamanya...mama sangat sayangkan sufiya lebih dari nyawa mama sendiri...i love u...bak kata sufiya tiap2 hari..."mama i love you...take care"...



6 comments:

NuR IzZaTi said...

Happy bzday to sofiya! ^_^ comeinyaa anak akak..

.:fyzz:. said...

Nur Izzati: Tq dear..:)

rATu kEBaYA said...

Selamat hari lahir..

~aSHa~ said...

hepi besday dear sufiya...semoga jadi anak yg solehah...semoga sihat2 selalu...semoga menjadi anak kebanggaan mama..

.:fyzz:. said...

raTu Kebaya: thanks..:)

.:fyzz:. said...

asha:makasih zidah atas ucapan dr hg ..so syahdu...anak aku dh besar dh..dh 6 thn berlalu...baru ku ingt dia masih kecil dlm kendonganku...