Monday, January 30, 2012

REZEKI BUATKU..

Alhamdulillah syukur pada Allah swt...dpt pulak rezeki BAUCAR BUKU 1MALAYSIA nih..(walaupun dh jadi 'mahasistua' dpt gak..:P)

Jumlahnya RM200.. tp aku tak pi UUM amik lagi pun...tempoh valid baucar ni hingga 31 mac 2012..lambat lagi kan..bukan apa..lagi dua minggu aku akan attend exam kt UUM so ingt time tuh nak pi la amik kan..bukan apa Aloq Setaq ngan UUM, Sintok jauh la gak kan...dh la bz ngan keja2 pejabat, ngan anak2 ..

Baucar buku2 tuh leh guna beli buku2,novel, alat tulis dll lagi berkaitan sewaktu dengannya la kan..leh la aku beli alat2 keperluan kt pia gak...skang nih kt Popular, Pustaka Union ramai manusia la yg pi dptkan buku2 gunakan Baucar 1Malaysia nih..

Apapun tq to kerajaan Malaysia yang prihatin pada kami semua mahasiswa universiti...tak sabar nk pi dptkan buku2 dan stationery di Popular..:)

P/S: emm lagi 2 minggu nak exam..so scared..kena pulun dh mulai skang..

8 comments:

Cik Kiah said...

syiokkknyer buley la blanja mas bli novel.. hehehe.. jangan bazir na... hahaha

~aSHa~ said...

best la hang..jadi student 'musim' pilihanraya kali ni...ehehehee

♥cikmOt♥ said...

hurmm...hang bleh beli novel la...hehehe

.:fyzz:. said...

Cik kiah: hehe boleh aih...tuh la dok plan lam baucer 200 nih nk beli gak la novel satu dua..:P

.:fyzz:. said...

asha: hmm iya ka..ha la kan la kn musim PRU..hmm duit RM100 yg pia pun tak dpt lagi nih..

.:fyzz:. said...

cikmot: tuh la..alat2 tulis , kotak2 isi buku..rak buku..dll lgi..syoiknya

MaryaYusof said...

Good Luck Fyzz :)

Buena Suerte!

.:fyzz:. said...

MaryaYusof: tq marya..mucas gracias