Wednesday, March 21, 2012

LUNCH TADI..

Hi semua..tengahari tadi waktu lunch aku pekena cendoi ..emm 'walaaaa'...dh la tengah2 hari yg panas kan..pekena lak cendoi..pergh terasa basah tekak ngan kemanisan cendoi itew...

Sebenarnya..aku selalunya tak kuar lunch sbb awal lam kui 10 gitu aku dh makan..tp hari nih..sbb bz..so aku tapau kuih2 pagi tadi lapik perut ....sbb aku tau hari nih aku yakmat bz ..yer la kena prepare paper2 work bos, email2 urgent, memo2 dll lagi..sbb esok my bos akan ke Vietnam..so takpa la ..berkorban makan kuih dulu kt tmpt duduk aku..
Then lam kui 12.30 lebih..peyut ku dh semacam dah..maklumlah tak makan nasi lagi..so per lagi...ajak la Tengku Irni n Kak kin makan..(kawan2 sekutu yg selalu makan bersama la)....then makan punya makan...pastu lam kui 1 suku bajet nak naik pejabat la nak landing2 jap kt surau...

tp....dpt lak phone call..dari mr hubby ajak teman dia makan laksa...emm per lagi cancel la acara tido secara solo kt surau...aisey..peyut aku dh full dh..tp dek kerna temankan somi ku gagahi jua...akhirnya..menu yg ku order adalah..CENDOL..sempoi ja kan..

emm k la..satgi dh nak balik dh...tadi tapau moi sup kt budak2...leh la mama tumpang rasa skit..heheh

13 comments:

IntaNBerliaN said...

WAH... SEDAPNYA NMPK CENDOL TU :-)

follow sini jugak :-)

fiza said...

Cendol...nak mkn cendol gak ☺☺

Cik Kiah said...

kecur air liur kite kak... aduiihhh

yana lyana said...

slrrrppp!
telan air liur..hehe..

.:fyzz:. said...

intanberlian: mmg sngt sedap..:)..ok thanks..

.:fyzz:. said...

fiza: makan fiza..nnti dh lam pantang tak leh dah..:P

.:fyzz:. said...

cik kiah: harus makan cendoi pasni ..:)

.:fyzz:. said...

yana lyna: mmg..sya pun cam nak pi makan cendoi sekali lagi ja hari nih..hehe

rose77 said...

sedapnya...

.:fyzz:. said...

rose77: :) mmg sedap kak rose

MaryaYusof said...

Tedapnye cendol.. Ala, maray rindu sgt nak mkn cendol... T___T

Fyzz, kenyanglah bb kamu kat dlm tu kan... xoxo for him key! :*

.:fyzz:. said...

MaryaYusof: sgt tedap..love cendol very much..

ok ok..xoxo to him/her :))

Afne said...

aduh cendol..