Monday, January 09, 2012

MY BOY

safiiy ammar latest photo...
my bam bam ter encem di dunia..

rambut ala2 profesor...heheh

Hari nih 9hb Januari 2012 genap umur Safiiy ammar 1 tahun 2 bulan..

ala aku pun nk mcm orang len gak.citer perkembangan anak..leh tak...:P

Dia bukan saja boleh berjalan..tp dh leh berlari ngan lajunya...kdng2 smpai tak dan kontrol.

pastu gigi baru dua batang..tumbuh kt bawah ja..

Suka makan..lebih pada kakak sufiya lagi...semua dia 'nak nak..nak'

dh leh panggil mama..mama...

he's my perfect boy to me....tak leh berjauhan ngan dia...my wangi2 my bam2...senyuman ngan lesung pipit kecik dia buat mama rasa calm and cool....

tuh ja la kot..lemau nih..baru dh makan Nasi Paprik...tdi order kt kedai bawah ja..pastu tengahari tadi tepat kui 1 kuar amik kak pia kt school...pastu terus hantar transit dan jumpa adik bam2 mama..n main2 ngan dia...tuh la rutin ku...

7 comments:

umilia said...

jap je da beso safiiy ammar ni..best kan anak suke mkn..takyah ssh2 nak pk nak bg mkn ape yg dia suke..hehehehe..

.:fyzz:. said...

umilia: tui lia..sat ja kan..emm tuh la..lega rasa hatiku ..dia mau makan apa aja..:P

fiza said...

Kejap jer kan masa berlalu, beso dah anak bujang nih.

fiza said...

Kejap jer kan masa berlalu, beso dah anak bujang nih.

.:fyzz:. said...

fiza: tui fiza...besar depan mata:)

@lfidah @dim said...

ammar bulan depan masuk sthn..ammar sy dgn ammar awak tak jauhlah umurnya..

.:fyzz:. said...

Ifidah@dim: ha ah..depa lebih kurang sama...ammar saya setahun 2 bulan..bza 2 bulan je..