Monday, March 05, 2012

ARTIS_DUTA KECANTIKAN

Erra Fazira Duta international product_ Estee Laudeer

 Amy Mastura duta Produk antarabangsa gak..KOSE..or pronouns as Ho'se (latin)

Salam..hello semua..apa kabar hari nih...? ceria...sedih ...gundah gulana? apa pun mood anda...ayuh kita bersemangat waja..:)

Saja ja hari nih...nk kata bz tak la jugak..sederhana aja..tadi layari beautiful@nara then tertengok la pasal Erra n Amy yang jadi duta baru bagi produk2 Estee Laudeer n Kose...waa cayalah...tak silap aku Erra tahun nih dh 38 tahun and Amy dh 40 thn...walaupun diorang dh bergelar mama and usia pun dh over 30 tp still diberi kepercayaan utk menjadi duta produk kecantikan...international produk pulak tuh..cayalah...

Aku cukup suka tengok Erra fazira...wife kepada Engku Emran and mummy pada Asya nih ...bagi aku sentiasa look perfect and gorgeous..to me she's very outstanding and looking great every time and everywhere...even kt mana2 majlis dia sentiasa menjadi perhatian...maklumlah x Miss Malaysia...kan kan..

To me...kejelitaan luaran dan dalaman haruslah seimbang tui tak...kita duta produk apa wey..heheh ..bedak sejuk laudeer..moleh gitew..? ihikss..

6 comments:

@lfidah @dim said...

minat dengan 2 orang ini...erra dan amy..walaupun amy dah 40thn tp nmpk muda lagi..

izan mama mia said...

...biarkan mereka dgn dunia mereka..cukuplah kita sebagai role model tuk anak-anak...menanam saham untuk akhirat...

.:fyzz:. said...

@ifidah@dim: ha ah..amy mastura nmpak cute mute gi kan..

.:fyzz:. said...

izan mama mia: depa di dunia retis..kita di dunia yg sebenar..duta utk anak2 kita..kan kan..:P

wahida said...

aku pun ada jugak produk kosmetik nak amek aku jadi duta, tapi aku malas sbb nnt glemer sgt...tak kose...hahaha...

statement maut

.:fyzz:. said...

wahida: heheheh....produk tak kose aku..ok gak tuh..haha lawak la ko wahida..