Tuesday, March 20, 2012

NEW VERSION OF KUCH KUCH HOTA HAI..

"tum pa se aa yeee..yu mus ku raeee..tum me na ja ne haa...kuch kuch hota hai..kuch2 hota hai..." itu lah antara bait2 lagu Filem box office dari BOllywood KUCH KUCH HO TA HAI..walaupun filem nih dh 14 tahun yg lalu (1998) tp watak Shah Rukh Khan (Rahul) Kajol & Rani Mukarjee masih segar lam ingatan..masa tuh kt sekolah menengah lagi bila citer nih ditayangkan di panggung...aku nih pun..peminat setia filem Hindi..tmbh2 kalau abang Sah rukh yg lakonkan.filem nih mmg box office seluruh dunia...lagu2 lam filem nih pun mmg sedap2 dn mengasyikkan..tui tak...




Anjali..or her real name Sana Saed

Owh ya kowang ingt lagi tak...Anjali...watak yg dimainkan oleh budak kt atas nih...nama sebenar dia Sana saed..(tui tah ejaan saed nih..cam anak pak id plak..hehe) budak nih pun la nih dh besaq panjang dh...anak dara dh pun...umur dia dh 23 tahun...tp ntah la skang nih dia bergiat aktif tak kt perfilemana bollywood...rasa cam tak ada pun kan...

Emm tapi kalau kowang pasan la kan...sejak dua menjak nih filem2 Bollywood dh tak macam dulu2 lagi kan..tak kick cam dulu...tui tak? dulu filem2 cam Sajaan, Har Dil Jo Pyar Karega, Dil Se, Soldier, dll lagi mmg tersangt la best..tp ..skang ni pun best la gak..tp tak la se best dulu kan..hero2 pujaan kita cam Aamir Khan, Salman khan..semua tuh pun dh dimamah usia...tp maintain ja lakon watak hero kan..hrp2 pelapis yg ada akn mantap cam depa nih..

Ok sekian,,ala tajuk atas nih cam propa ja kan..hehe..tp ok gak kalau ada New Version of kuch kuch hota hai...ya la...anjali pun dh besar ..leh la dia take over jadi heroin pulak ke..mana tau kan...

Ok happy reading..daaa.

12 comments:

fiza said...

Ingatkan betul lah ada new version ☺☺

Suka tgk citer nih.

.:fyzz:. said...

fiza: :)..takdak pun..kalau la ada kan fiza..msti best kan.

@lfidah @dim said...

ingat masa zaman sekolah sy dan bff mmg minat cite hindustan..lebih-lebih lagi kalau heronya SRK..teruja..cite kuch kuch hota hai sampai ulang bp kali..

.:fyzz:. said...

@Ifidah@dim: mmg2..sama la ngan sya...smpai step tarian pun leh ingat..hehe..
skang pun dok layan gak citer hindi..last beli dvd 3 idiots yg Aamir khan n Kareena kapoor

♥cikmOt♥ said...

aler, dah beso pun dia kn..masa berlalu...

.:fyzz:. said...

cikmot: tuh la..masa nih 'anjali' baru 9 thn...

LIP (^_^) said...

fyzz.....tahniah pegnen ur 3rd bby ye...i just knew it....lg tiga bulan lg...xlama dh tu

mummY daniSha said...

tula...dulu citer hindustan best2..skang cam kurang sket hehehe =p

.:fyzz:. said...

Lip: tq lip...yap..another 3 months..nervous gak nih..:P

.:fyzz:. said...

mummy danisha: betul2...tak se best dolu2 kan.

adianiez AIDA said...

oic, da besar da anjali tu ye. ye la, time aida tgk wayang kkhh ni dulu masih lagi belajar kat matrics. skang aida da nak masuk anak ke3 hi hi hi... aida ni peminat no 1 citer hindustan. memang betul da tak se best dulu-dulu... yash chopra and karan johar kena didik pelakon baru nih. ditakuti nanti industri bollywood terpadam gitu jer...

.:fyzz:. said...

adianiez AIDA:time nih fyzz form 5 gitu..eh sama la fyzz pun nk masuk ank ke 3 dh nih..
yap..yash copra n karan johar patut cari pelakon yg hebt2 cam dulu2 kan..betui kata aida ..tidak industri bolyowd akan berkubur gitu aja kan..