Monday, April 09, 2012

SEKALI SEKALA DATING DENGAN SUAMI..


* Fyzz n Hubby..
(foto nih yg aku perasan mr suami letak kt wall hp dia...)


Tadi tengahari keluar lunch dengan suami...bagi aku itulah istilah dating bagi aku dengan suami..tak daknya nk set2 time nk kuar specific date kan...selalunya...bila balik ofis..kami janji lah nak pi makan atau shopping sama2...(tp tak la selalu kan..)..sbb selalunya masa kami dihabiskan dengan anak2..
Tp apa salahnya kalau sekali sekala kita date ngan suami kita..bagi aku....even keluar breakfast atau lunch pun dh cukup baik.tui tak..?

Bulan nih...19 April...birthday suamiku..apa lah hadiah aku nak bagi kt dia kan..aku dah KETANDUSAN IDEA ...set wallet belt, baju2, perfume dll lagi semua dh bagi...nk bagi gajet2 canggih kang terover bajet lak..ada idea tak kengkawan..?

12 comments:

fiza said...

Memang pening klo nak fikir pasal hadiah kan ☺☺. Tanya jer tuna empunya diri nak apa ^_^

izan mama mia said...

alahai...sweetnyer...sesekali berdua ngan suami teringat masa tgh bercinta cintun dl kan...heheh
hadiah hr jadi...tak semestinya tiap-tiap thn bagi..itu syle izan...kekadang 2thn sekali bagi..baru best..apakata..thn ni..ckp jer..hadiah masih dlm proses,lahir baby nanti..itulah hadiahnya....hihihihi...sila jgn ikot idea izan ni...

.:fyzz:. said...

fiza: bagus gak idea tanya tuh fiza..tp tak surprise la pulak kan...:)..

.:fyzz:. said...

izan mama mia: that's a good idea..gitau hubby ..hdiah nya adalah..taraaaaa..BABY kan kan..hehe..
waa 2 thn sekali bagi ke..? nnti kalau fyzz wat cam tuh..dia pun wat sama kat fyzz..:P

mummY daniSha said...

samela selalu x ada idea nak bg apa..perfume memang en asben x pakai..selalu sy tgk apa yg dia x ada...or perlu yg baru hehee...so dia x la perlu beli lg kan =p

bg jam ke?

.:fyzz:. said...

mummydanisha: hmm tui gak kan...ingt nk beli jersey la..last fyzz bagi kt dia masa besday dia thn 2005(jersi adidas)..
jam fyzz baru bg 3 thn lepas...
apapun timakasih bg idea ya

~aSHa~ said...

aku pun selalu dating thari...keluar lunch..ehehe kalo dah selalu sgt..aku keluar dgn kawan2 plak....

.:fyzz:. said...

asha: bagus2..hg lagilah zidah..best satu jabatan kan...
emm sama la aku pun...tak la hari2..

Marya Yusof said...

Sweetkan dpt dating dgn hubby... Boleh imbau zaman muda...haahaha...mcmlah dah tua sgt..hiks... Marya pun xde idea tp ape kata Fyzz amik cuti on his buzday & masak2... ala2 western ke...hehehee... hias2 meja, mcm candle light dinner gitu... anak2 pun boleh join skali... ssh2 beli je kek celebrate dekat umah... Nak mahal sikit book hotel, mkn kat hotel je... pergi bercuti lah terus..hehehe ;)

Boleh pakai ke idea ni...hahaha!

.:fyzz:. said...

maryaYusof: good idea..fyzz setuju yg beli kek tuh..(idea diterima)..kalau mik cuti masak2 tuh..emm lam pertimbangan..munkin kuar makan2 kt tmpt yg special skit pun orait gak..:)
tq marya

LYAfrina said...

klo mcm lya suka bg kad.. itu wajib..sbb kad tu luahan hati n kngan y blh disimpan smpai bila3..n lbh suka bg sesuatu y dia akan guna selalu..ctkbju T.. atau kmeja kalo dia bkerja pkai kemja... atau jeans..

.:fyzz:. said...

Lyafrina: emm kad pun fyzz selalu bagi..tp dua tiga thn nih dh jarang nk bagi..emm kena bagi balik la kan..
tuh la dok pk2 nk bagi jersey kt dia...:)