Wednesday, May 09, 2012

34 weeks & WAJAH TERKINI SI IBU MENGANDUNG...

Salam Ceria di Hari Rabu..

Baru ja sudah bfast ngan hubby..ajak hubby teman sbb kwn2 yg selalu makan sama2 ada hal yg tak dpt dielakkan..tq ..sbb sudi temankan isterimu ini..walaupun masa aku call tadi dia dh standby nk makan ngan kawan2 dia..tinkiu so much ...
Hari nih bfast Mee goreng ngan horlicks ja..alhamdulillah kenyang...

Owh ya minggu nih dh masuk 34 weeks walawey..cepat ja kan...dh 8 bulan setengah la kalau ikut sistem bulan..kira next month bakal dpt baby baru...wangian bayi kian terasa...emmmm..

Hari ini aku sedikit rajin sbb aku telah mentransferkan gambar2 dari kamera ku...di kesempatan itu jua aku nk letak la foto latest aku si ibu mengandung nih...yer la ada beberapa orang kwan yg dok request nk tgk wajah terkini aku kekdahnya...(ado ke) ada la dua, tiga pat orang kan..so tak menghampakan kowang kt bawah nih beberapa foto aku dn anak2 tersayang...jangan la gelak hokey..maklumlah berat badan aku dh naik 13 kg gitew..huhuhuu..

nih masa kt pejabat my hubby..temankan dia perabih keja masa weekend..(rajin tui dia kan..) kt belakang of keros la anak teruna tersayang Abang Safiiy Ammar..(masa nih dh 8 bulan hokey..

Bersama my sweety Sufiya Adriyana...aceeh awat wat muka cam tuh chek...

ni ibu mengandung yg bajet2 nk cun skit la moleh hehehehe..

20 comments:

mummY daniSha said...

x gemok pun hehee..okla tu =)

eima said...

comey .....pipi menten je tu

izan mama mia said...

mana..tak nampak perut pun...hihihi...

♥cikmOt♥ said...

aku nak nengok gambar perut mung weii....

.:fyzz:. said...

mummydanisha: gemok la..nnti fyzz kena diet balik ...:)

.:fyzz:. said...

eima: pipi ? heheh ha ah maintain gitu la...:)

.:fyzz:. said...

izan mama mia: eh tuh yg first tuh..tak nampak ke peyut saya..haish..nmpak tuh..

.:fyzz:. said...

izan mama mia: eh tuh yg first tuh..tak nampak ke peyut saya..haish..nmpak tuh..

wahida said...

ko saja je kan...ko tak nak publish gambar ko tgh berdiri...aku nak tgk perut ko yg comel tu...huhu....

~aSHa~ said...

tetap comey wajah tu...sib baik hidung takkembang..ehehehehe...

.:fyzz:. said...

wahida: hahahah...tak aci ke gambar aku duduk cengitu nok..aci ar..hehe

.:fyzz:. said...

asha: hahahah tuh la zidah oi...

Marya Yusof said...

As salam Fyzz,

Berseri2... Aduh comel je tak nampak pewut pun... hehee

Kalau marya dah abis kembang semangkuk dah...hehehe ;))

.:fyzz:. said...

MaryaYusof: wsalam marya

kalau bangun tuh nmpak ja peyut yg memboyot..hehe
kembang gak fyzz skang nih..terutama kt montot heehe:))

IntaNBerliaN said...

ok je.. xbesar sgt pun.. :-)

``~Masliza Ali ~`` said...

comey........

.:fyzz:. said...

intanberlian: hmm besaq la gak..hehe

.:fyzz:. said...

Masliza Ali: ala besa ja..anyway tq..:P

wan nurul hezrina said...

wah maintain ayu..mcm manalah nurul kalau 3rd preggy nnt.hikhik..bau dah babykan?8bulan sah ek..selamat kay

.:fyzz:. said...

wan nurul hezrina: tq..
ha ah dh 8 bulan lebih dh..:) amin doakan dipermudahkan semua yer..