Sunday, May 06, 2012

TODAY IS MY BIRTHDAY....

Salam Ceria di hari Ahad nan indah ini...

Ku panjangkan kesyukuran pada hadrat ilahi..hari ini 6 May 2012 genap usia aku yg ke 21 tahun..eh silap 31 tahun..:) (perasan 21 kan..hehe) .alhamdulillah...pada usia ini, aku diberi kesihatan yg baik..dikurniakan keluarga dan zuriat yg menjadi kebahagian aku di saat ini.

Angka 31 penuh makna dlm hidup aku..kerna pada usia ini aku mengenal erti matang dalam kehidupan...bersama suami tersayang dan anak2 sebagai pelengkap hidup aku..tak lupa kepada kedua mak ayah yg melahirkan dan membesarkan aku..dn pada adik beradik aku yg selalu bersama aku saat susah dn senang..and of course pada kalian rakan2 blogger yg lama dan baru ku kenali...di harijadi ku ini..aku ingin ucapkan ribuan terima kasih kerana menghadiahkan hubungan ikhlas kalian semua...

First malam tadi..terima first call dari mak...wish me happy birtday in advance...even lom ckup 12 malam kan..then second from my hubby...on the dot 12 midnite...thanks..and pagi nih...di mulakan ucapan harijadi daripada my sis mila and sms2 daripada kawan2 ....

Thanks...

Tiada apa aku yg minta cuma aku mengharapkan Allah memurahkan rezeki ku dan sekeluarga..lindungi aku dan bayi ku dan anak2 serta keluarga dunia akhirat...

nih masa besday aku 2,3 tahun lepas daa......
hadiah? tah la takat nih lom dpt apa2 hadiah lagi..:) tak kisah la kan..dpt atau tak yg penting ingtan..(tp kalau dpt pun best gak kan..hehehe)

12 comments:

izan mama mia said...

happy besday fyzz sayang..ehehe..sayang lagi tuu...
mg ceria sll yer...bahagia sll..sihat sll..

Zefa NorAsmara said...

Happy bezday Fyzz.. semoha dilimpahi kebahagian selamanya.. amin

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

epi besday sweet!
semoga senantiasa di bwh lindungan-Nya, amin!!!

IntaNBerliaN said...

eppy bzday.. mg kebahagiaan sentiasa menjadi milik awak.. ;-)

umilia said...

selamat hari lahir pijot..semoga ko sentiasa bebahgia n diberkati Allah juga dilinguni NYA..

Hanim said...

hepy besday fiza...semoga diberkati olehNya selalu..

♥cikmOt♥ said...

epi besday jot...moga hepi dan selamat deliver new baby...

~aSHa~ said...

hepi besday dear fren..semoga bahagia selalu dan dilimpahi rezeki....dunia akhirat....

kurus hang time ni

Echa said...

happy belated besday pijot.. moga dipermudahkan segala urusan.. dimurahkan rezeki .. dipanjang umur ye.. :)

Marya Yusof said...

As salam Fyzz,

Happy Birthday! Feliz Cumplenanos! Eid Milad Said! Semoga diberkati umur! Diberkati rezeki! & dikurniakan anak-anak yang soleh! Amin...


Barakallahufik~

LYAfrina said...

happy belated birthday fyzz.. lya doakan agr kehidupan fyzz bahagia dsamping suami n ank2 tsyg..serta dmurahkan rezeki & dpermudahkan sgala urusan d dunia n akhirat..amib

Cik Kiah said...

akak! happy bufday.. semoga family akak selalu bahagia... wah, tarikh sama ngan tarikh bersanding mas...heee