Wednesday, October 30, 2013

KPI KURSUS 2013


Assalamualaikum

Syukur sesangat..tdi aku update Laporan Penilaian Prestasi 2013 secara online (HRMIS)...pergh..ngam2 kursus aku untuk tahun nih ..7 hari..ok la kan..aku nih mmg la tak pergi mana tahun nih..maksud aku kursus2 yg diadakan outside dari Negeri aku la...semuanya kebanyakan kursus dalaman saja..
kalau dulu..masa anak aku sorang ..aku la raja yang pi kursus......kat mana tak pegi..satu Malaysia...ngan Dinner2..secretary's week la ..macam2 lagi..tapi kan sejak aku dh beranak pinak..(anak haluih2) nih aku mmg tak mohon dn kalau diofferkan aku byk menolak.  ada setengah orang suka pi kursus..ya la selain dapt tambahkan makluman , pengetahuan, dapat bersua dengan rakan2 dari pusat lain..and then..maybe leh kenal kawan baru semua kan...tapi tuh la..aku pun sama..mmg tersangt suka..mana tak sukanya..dpt relax kan minda..........makan dihidang......aktiviti2 menarik..........

camna pun..yang pasti this year kursus aku dh cukup 7 hari..itu yang penting..kowang yg keja gomen cam aku msti dh cukupkan? yer la itu kan kpi kita..........

Sekarang nih aku dh semak semua SKT, LPP ..mmg dh 95% complete..cuma nk submit ja lagi.....tahun nih byk gak program aku jadi urusetia dan ajk..aku ok ja..as long as kita bagi tenaga kita kepada jabatan dan membantu organisasi kan........'berkhidmat untuk Negara, cemerlang, gemilang, terbilang"...

12 comments:

Fiza Rahman said...

KPI kursus aku tak cukup lagi. Baru attend 2 jer. Asal submit jer reject, acaner tu...huhuhu...Nak hujung tahun ni.

.:fyzz:. said...

Fiza Rahman: hang lagi la..la awat reject lak..haish..nih nk hujung than dh nok..

Afasz said...

balas kunjung. sempat gak la singgah sini.

.:fyzz:. said...

Afasz: tq singgah:)

adianiez AIDA said...

alamak. aida lom masuk hrmis lagi...

.:fyzz:. said...

adianiez AIDA: ok aida...cepat wat..dh nk masuk nov dh nih..:)))

izan mama mia said...

p jaa kursus....hahaha..org gomen rupanya

Puan Kutu said...

sy kusus baru sehari,almaklum ada anak kecik.nak kuus kesian plak dekat anak masih nenen.hehe

.:fyzz:. said...

izan mama mia: yez kak izan..la tatau lagi ka..heheh..

.:fyzz:. said...

Puan Kutu: tak pa la..harap2 pengurusan paham kan..saya phm kalau ada baby mmg susah skit..:)

PUANSTOBERI said...

akk tak buat lagi.. huwaaaaaa...... nangesssss (T____T)

.:fyzz:. said...

Puanstoberi: akakkk...dan lagi tuh inshallah..buat pelan2 :P