Tuesday, November 12, 2013

ANNUAL DINNER 2013

Assalamualaikum...

Selasa nan menjelma.........alahai hari Jumaat ni ada Annual Dinner la.......kt hotel la kan...short notice jugak..mmg dh tau since dua  minggu lepas..dh tu bagitau ada tema lak..last minute...theme Red & Black, modern style& glamour ..fuh..kiranya start hari nih aku kena survey la baju apa yang aku nk pakai...modern style? alooo...lari skit tema leh kot kan...dh jumaat nih aku bertugas di UTC..habis ja bertugas kui 3 petang kena rushing balik amk hubs and anak2 hantar kt kampong jap..sbbnya aku akan pegi dengan husband, dan sufiya ja..adik2 aku tinggalkan kt tok..bukan apa kesian kt yang kecik2 ..diorang nnti msti la mengantuk bagai kan...ada yang amuk2 la..so for safety mmg aku n hubs buat keputusan hantr kt mak aku jap..ala bukan lama mana..dinner start around 8 lebih smpai pkui 12 gitu la..

Emmm...hujung tahun gitu bukan saja annual dinner ..ada gak...jabatan aku wat trip ke Hatyai 29 Nov nih..tapi staff ja la..dok pikir2 gak nk pi ke tak..sbb bulan Jun tengah tahun nih aku dh pi Hatyai...tanya kt husband aku dia bagi aja..tapi aku la cam nak ke tak nak..tapi tak pi cam rugi sebab ditaja sepenuhnya..dari makan, penginapan dan pengangkutan..tak ke best kan...tapi shopping sendiri mau ingat la..duit sendiri la..heheh

Ok la..satgi pukul 9.30 nk turun ada jamuan pembukaan café baru...kawan aku punya..Pelangi café...rezeki di awal pagi..

Red & black...my favourite colour....:))

8 comments:

diana said...

peluang tu..pergi je..jalan2...nanti ada duit banyak boleh bawak family pulak..tak la susah sangt sebab dah survey awal2 tempat tu..

.:fyzz:. said...

Diana: fyzz dh pi ngan family trip bulan Jun ritu...:)

wahida said...

nok, walau ko dah pi hatyai tu nok, tapi barang free jangan ditolak nok...ekekek...

.:fyzz:. said...

WAHIDA: tq nok..ko baca entry aku sepenuhnya..heheh..ok ok..inshallah aku akan pi ..heheh:)

PUANSTOBERI said...

Best nya ada annual dinner.

Dah tu je nak cakap..dari kami yg jarang2 (ke takde) diner miner nih (T___T)

.:fyzz:. said...

PUANSTOBERI: ala akak...hujung2 tahun..pepun tq..fyzz pun fenin dok prepare baju2 bagai..ngan anak lagi..sabau ja la..

Puan Kutu said...

mesti grand la fyzz nti masa annual dinner tu..tak sabo nk tgok pic kak sufiya..:)

.:fyzz:. said...

PuanKutu: ala sederhana aja PK>.:)