Sunday, November 10, 2013

SELAMAT HARI JADI yang ke 3 tahun...SAFIIY AMMAR



Assalamualaikum..

Semalam 9 Nov 2013, bersamaan hari sabtu adalah hari lahir Safiiy Ammar ,putera kesayangan aku yang ke 3 tahun..tiada ungkapan indah yang mampu aku ucapkan selain kucupan kasih buat anak yang ku kandung selama 9 bulan dilahirkan ke dunia dengan penuh rahmat dari ilahi...sempurna buat mama dan abah. 

Tengahari kemarin lepas zohor  aku, husband dan anak2 ke Tesco Mergong, A.Setaq ja.......bawak safiiy ammar, kakak and baby makan2 kt kepsi  sempena bezday safiiy...nnti kt nursery dia mst ada lagi bezday party untuk yang bulan Nov.......keluar umah lebih kurang kui 3 petang ..terus masuk ke KFC, husband amik yang Family set ja...makan2 semua..then bawak anak2 ke tempat permainan ..suka la depa........

Yes..a very simple bezday celebration..tp yang penting anak2 happy...:)....kan.....ok tahun nih dh habis dh bezday anak2..first Sufi Amira 6.6 ritu..sufiya 14.10......and then safiiy 9.11..oo ya bezday safiiy sama dengan kakak aku jugak.....:))...next year pulak ..

 
Makan2 time @KFC


Lepas makan..bawak diorang main games yang menjadi kesukaan mereka..dn mengundang keboringan mama skit2..hehe..maklumlah..lepas satu nk satu lagi ..humm
kan..main sampai hujan........menaiki 'vespa'di keliling mall..hehehhehe...

10 comments:

~emi~ said...

Comelnye vespa!! :D

Kaler pink lg haa

jom singgah ke blog sy :)

.:fyzz:. said...

emie: tq emie:)

NuR IzZaTi said...

happy belated birthday safiiy!! semoga menjadi anak yg soleh ^__^

.:fyzz:. said...

Nur Izzati: tq izzati:) amin..inshaallah

PUANSTOBERI said...

nxt year minta mama celebrate kat Universal Studio lak ye.. hikhik :>

.:fyzz:. said...

PUANSTOBERI: heheh..inshallah ada rejeki lebih...:)

Puan Kutu said...

budak2 sebaya safiyy ammar ni bukan tau demand sgt pasal besday ni semua..yg pnting menghargai depa.bawak makan2 main2 dh cukup buatkan depa gembira..

hepy besday dak comel..kejap je awk besaq..:)

.:fyzz:. said...

PuanKutu: ya betui kata PK...tgk muka depa happy dh buat mama puashati...
tq atas ucapan aunty PK kt safiiy ammar

@lfidah @dim said...

selamat hari lahir ammar.semoga menjadi anak yang soleh.ammar kita bulan 2 ni baru masuk 3 tahun...:D

.:fyzz:. said...

@Ifidah@dim: amin..amin..tq atas doa..ya ka..depa lebih kurang ja umur kan..nama pun sama..:)