Monday, September 19, 2011

BERDEBAR-DEBAR...

I feel so dup dap dup dap at this moment...seriously, so scare, nerveous, happy, unhappy..all feeling are mixed together..

Kisahnya tadi aku call PACE (Pusat Pengajian Jarak Jauh UUM ) aku call sbb ada kwan aku nk tanya pasal smbung belajar part time kt UUM la..so dengan nada konfiden yg sedang2 aja..aku pun koling2 la UUM tnya sal study...tetiba ja..cik puan yg ankat tepon tuh kata...esok ..tak dak aral melintang ..angin lintang ka...result semester 5 akan kuaq...wadushhhhh..rasa cam satu tamparan hebat melanda..sbb aku tui2 saspended okey...takut ar..result nk kuaq dh nih...

serious aku takut la..apa la result aku sem nih..dok bajet2 nk sgt dpt Dean's List for this semester kan...sem lepas CGPA 3.2...hrp2 up la skit sem nih..

pepun..insyallah..aku akan umumkan result exam aku esok yer...plz doa2kan la aku dpt result yg GEMILANG, TErbiLANG DAN CEMERLANG...:)

8 comments:

♥cikmOt♥ said...

insyaallah...result hang ok punya...

.:fyzz:. said...

cikmot: AMIn..hrp2 la zan..aku takut yakmat nih..sbb subjek dasar fiskal tuh mmg menyusahkan ..hg phm2 ja la aku mmg tak leh corner baring..kalau subjek kira2 nih..huhuhu..hope ok la..

*Miss Geli^ said...

bole tak nanti ko komen kat blog aku, senonoh senonoh skit?

bersembur air aku tengah minum baca komen kau tau..
pedih dada isi berger keluar ikut idung..hahahahahahahahahahahaha











pijot, bole tak ko datang putrajaya nanti, ko buat larian paralimpik ko tu khas untuk aku nanti??rindu pulak...



hahahhahahhaha

Liza Razak said...

good luck yaa :)

.:fyzz:. said...

missgeli: kawan aku yg diva blogger...mana la lawaknya kata2 dn komenan aku tuh..aku mengomeng.ikhlas dr hati yg suci murni tau...

baiklah..nnti akan kita kumpulkan puak2 kita demi melihat larian khas aku tuh..khas buat ko..hahahahah...

.:fyzz:. said...

Liza razak: tq liza..

~aSHa~ said...

aku tau hang mesti boleh punye...

dulu lain la...result mmg hampeh sbb hang berkawan dgn org2 separuh masak mcm kami ni...ehehehhehehehehehehe

.:fyzz:. said...

asha: guana mu kata gitew wey..hmpa pun best pa..tmbh2 hg.math A1..banggo wok..
insyallah aku hrp dpt yg terbaik..utk sem nih..amin