Monday, February 06, 2012

APAKAH KARTUN FAVORITE ANDA?

Hye semua..assalamualaikum..

Tiba2 rasa nak up entry nih..ala pasal kartun kegemaran aku...eh msti orang kata..hek elleh..dh besar2 pun nak tgk kartun...eh apa salahnya kan..sebb kadang2 bila tgk kartun leh release tension tui tak..

aku masa kecik2 dulu..suka sngt Kartun Do Ra E Mon...watak2 cam nobita, sizuka, giant, sunio..mmg menyerlah...enjoy ja tgkkan..aku ingt aku mula tgk kartun deraman nih  masa darjah 6 ...smpai skang kalau ada masa aku tgk gak kartun nih ngan sufiya..heheh..

Kalau dulu2 lagi byk kartun yg aku suka tgk...korang ingat tak kartun Thunder Cats, Smurfs, Jem, Sailormoon dll lagi...maklumlah 'hantu tv' smpai skang nih pun ...kalau ada leisure time ..msti tgk tv..

Eh korang lak apa kartun peberet korang..share la ...:)

12 comments:

mMoOnN aAlLeEaA said...

DORAEMON jugak yang best.yang dinanti setiap sabtu.-selamat berkenalan

Cik Kiah said...

till now, mas obses sangat dengan Doraemon, skang dok mngumpul doraemon smula...heee

.:fyzz:. said...

mMoOnN AAILeEea: aisey sama la ..hehe..kdng2 hari sabtu petang tuh join gak ngan anak tgk deraman nih..hehe

.:fyzz:. said...

Cik Kiah: iya ka mas..give me five..kumpul barang2 do ra e mon ke? alahai so suwit..

ibu MZW @ farah idayu said...

fyzz...doraemon mmg terbaekkk!! hahaha~

MaryaYusof said...

Salam fyzz,

Minat jgk doraemon... tetiba nak nyanyi :) hahaha~

Marya pun xtau suka tgk cartoon ape... sume cartoon yg comel2 mmg minatlah tp xsuka yg perang2 & gaduh2... tak beshhh...hehehe

Good Luck Fyzz! All the best for ur exam :)

.:fyzz:. said...

ibu MZW@farah idayu: memang2...terbaek kan..:) katon yg comey

.:fyzz:. said...

MaryaYusof: wsalam marya..
sama la..fyzz pun tak suka ngan citer2 yg perang2, gado2 nih..tak kira la katon or program2 kt tv sekali pun.

owh tq so much...amin..i'll try my best..

@lfidah @dim said...

saya pun suka tgk doraemon..sy adriana suka tengok dora..hehehe

.:fyzz:. said...

@Ifidah@dim: semua suka deraman kan..
sama la sufiya adriyana saya pun suka gak dora the explorer..:P

~aSHa~ said...

dorayaki.....ehehehee

.:fyzz:. said...

asha: dorayaki ada gak jual kt pasar malam..ehehehe..