Monday, March 19, 2012

MENGIIMBAS MEMORI LAMA...

fyzz @ 18 thn Ven: Alor Setar
Fyzz n Miza @ 19 thn Ven: UiTM Jengka Pahang
Ku Yus, Fyzz n Aini@ celebrate my birthday at KFC , Alor Setar (19 thn)
Fyzz @ Comp.Lab (UiTM) 19 tahn..

Salam ceria di hari Isnin...hi apa kabar hari nih..hrp2 semuanya HAPPY ja..walaupun ada masalah atau kekangan yg perlu diatasi....just do it step by step ..and make it easy to settle..even at work or at home..

Ok2..lama gak tak letak muka sendiri kt blog aku nih...kali nih bukannya letak latest foto (spt yg cikmot request) foto aku peknen.tp aku letak foto2 aku masa zaman remaja riang ria dulu..heheh...zaman penuh ngan warna warni...emm k la pa pendapat kowang...dulu ka skang lagi ok..? dulu kuruih..la nih..hmm sejak mengandung nih..cam kena pam pam ja..(kena hardly diet pas deliver baby nnti)

Kdng2 kan..sonok kan bila kita selak album lama..cam aku la..mmg ada bykkkk sangt album2 kt umah aku..even kt kg la..foto dari aku lahir sampai la zman pakai kamera digital nih..mmg bayk..mmg mak ayah aku since aku kecik2 lagi suka amik gambar aku n adik badik yg lain...malah aku ingt lagi..mak n ayah aku suka sngt bawak aku n kakak..dan adik aku amik gmbar kt studio satu masa dulu...

Sebut pasai gambar studio..aku n family tak penah amik gambar kt studio..emm rasa tingin la plak..nnti bila dh cukup korum sefamily..insyallah nak pi amik la..wat besar2 foto tuh letak kt wall kt umah kan..

Apapun nostalgia dulu masih lam ingtan..masa di sekolah rendah, menengah dan zman universiti..semuanya masih segar lam diary hatiku ini...

10 comments:

izan mama mia said...

hikhikhik...comel jer ...bestkan masa alam remaja dulu..izan masa dolu2 tembam laa pulak malu nak letak gambar...hehheheh

.:fyzz:. said...

izan: haaa.baru ingt..izan yg request kan..suh letak gambar2 lama..iya ka..dulu tembam ..skang izan makin slim gitew..jelez tgk ...:)

♥cikmOt♥ said...

aku pun comel gak...lalala...tetiba kan...
rindu zaman itm dulu...

.:fyzz:. said...

cikmot: hg mmg comey dulu2 hingga kini:P
tuh la zan..rindu kenangan lalu kan...dh berbelas2 thn tlh berlalu..tnpa kita sedari

@lfidah @dim said...

lain zaman anak dara dan sekarang..tp mmg best bila belek gmbr lama..

.:fyzz:. said...

Ifidah@dim: hehe..ya la kan..dulu budak2 ..skang nih dh mak budak..ank dh nak msuk 3 ..tuh la..ralit bila tgk album lama..:)

mummY daniSha said...

hehehe...sy pun sama...bagai dipam2 lepas bersalin =(

.:fyzz:. said...

mummy danisha: ok ok..pasni nih kita diet balik ya..:P

MaryaYusof said...

Fyzz, cunnya dia! Kalau sy lelaki mmg dah ngorat dah ni...hehehe...

Sy pun byk gak gambar dr kecik smp la ni... Tp yg tak best tu masa dulu sy gemuk & gelap! hahaha.... Tp mmg menjadi kenangan yg tak mungkin dilupakan :)

.:fyzz:. said...

MaryaYusof: tq3..hehe..

ho la..sy kecik2 dulu pun gelap gak..kakak sy selalu buli kta sya hitam la..huhuhu