Thursday, March 08, 2012

PERHIMPUNAN KHAS PENJAWAT AWAM BERSAMA Y.A.B

Salam..hari nih perhimpunan Khas Penjawat Awam bersama PM..harap2 ada good news bagi aku dn semua rakan2 yg bekerja di sektor awam.

Dok menghitung bulan ..bila la nak dpt tunggakan n gaji baru nih(kata gaji bulan 4 kan?) ..and bukan harap tuh saja..malah melalui pengumuman PM hari nih..dpt la pelbagai faedah pada penjawat awam cam aku nih...

Hmm this year dh 9 tahun aku berada dalam sektor awam..selama perkhidmatan aku nih, i am proud sesangt sebb dapt berkhidmat dalam jabatan kerajaan khususnya ...seterusnya dengan masyarakat amnya..

P/S: TQ TO ALL fwens  terutama izan yang bagi beberapa nama yg menarik ,tertarik..dn pada kengkawan yg mendoakan kesihatan sepanjang aku mengandung ini...thanks to all..

6 comments:

wahida said...

harap ada gud news utk kita hari ni...


ko selalu take care ye...

MAYA said...

bestnye jd penjawat awam.. mcm2 benefit ada.. sy keja kt private.. apa pun takdak..

.:fyzz:. said...

wahida: dh dpt dh good news tuh wahida..ok la nok..dpt gak kenaikan 13% kan..alhamdulillah..:P

.:fyzz:. said...

MAYA: tq maya..alhamdulillah rezeki..munkin bagi fyzz rezeki baby baru..
ala keja private gaji dh tinggi..takpa la maya..ada rezeki len nnti:)

~aSHa~ said...

keje private bonus byk....

.:fyzz:. said...

asha: tuh la ..private byk bonus kan..mcm2 ada..:P