Sunday, April 01, 2012

NASI AYAM PANGGANG LABENON



Salam ceria di hari Ahad

Owh ya nk citer nih...hari Khamis last week (29hb mac)...aku ajak husband aku temankan aku perabih baucar BUKU RM200 yg aku dpt tuh la kan..ala ada RM50 lagi..so alang2 aku ajak dia pi kt Popular , Pacific...kebetulan lak hari Khamis kan kami balik awal 3.30 ptg...

 ..hubby smpai lambat skit..sbbnya nak perabih keja dia yg menimbun katanya..maklumlah 3 hari tinggalkan pejabat dek kerna attend course...so pe lagi aku pun jenjalan la sensorang dulu kt Pacific,,mula2 aku terjah Watson beli losyen Nivea dn compact Garnier( first time trial) then aku pi kt ruang legar Pacific..ada Sale baju budak2 kekdahnya.so aku rembat la baju2 baby skit..dan selesai blouse kt kak pia..(kat adik ammar tak sempat mama nk beli..nnti yer cayang)

pastu jalan dn jalan..akhirnya mr hubby smpai...odw nk pi Popular..aku ajak mr hubby makan Nasi Arab spt di atas...seriously lama dah aku tingin nak makan..mmg aku sngt suka nasi arab lebanon nih..ayam yg dipanggang lembut ja..ngan sos tradisi lebanon..dn jugak ada ala2 goslow..mmg membukak selera...emm lepas ja makan..aku ngan peyut kekenyang terus pergi menghabiskan baucar buku yg berbaki Rm50 itew..

Sekian,,itulah citernya..:P

14 comments:

~aSHa~ said...

aler baru nak mintak sekeping baucer..ehehehehehhehe

skrg ni makan la apa2 yer...lepas ni kena pantang

mMoOnN aAlLeEaA said...

nampak sedap je tu....

LYAfrina said...

syoknyer blh baucer tu....

**mmg nm[pk sdp sgt nsi arab tu

.:fyzz:. said...

asha: lor tak gitau..tidak aku bg kt hg..heheh
tuh la..pasni kena berpantang la selama 45 hari..

.:fyzz:. said...

mMoon Alelea: hmm mmg sedap..:P

.:fyzz:. said...

Lyfrina: saya guna baucar buku tuh beli byk brg kt sufiya jugak...:)
Nasi arab lebanon tuh mmg sedap..:)

mama maman aka yana said...

tak pernah perkena nasi arab.. nak kena try nih..:)

slm kenal..:)

wahida said...

love nasi arab sooooo much...
minggu ni nak pekena lagi nasi arab...

.:fyzz:. said...

mama maman aka yan: hi yana...salam kenal..
hmm yap..must try..

.:fyzz:. said...

wahida: hi nok..tuhla aku tau hg msti suka nyer nasi arab..ok ok..makan lebih utk aku jugak yer..:P

izan mama mia said...

nasi arab..xpernah makan lew...izan tumpang guna baucer Rm 200 anak sedara punya beli novel...hahaaha..kebetulan dia dapat baucer tu masa dah tamat belajar..mmg best beli gn baucer..kiikikki

.:fyzz:. said...

izan mama mia: waa izan kena terai nih..mmg best tau nasi arab...
baik tui anak sedara izan..bagi kt makcik baucar guna beli novel lgi..:)

Zefa NorAsmara said...

Tak pernah lagi makan nasiarab lebanon ni. Nampak sedap.. :D

.:fyzz:. said...

Zefa Norasmara: kak patt cuba...mmg enak..:)