Wednesday, May 02, 2012

Cuti Hari Pekerja...

Salam Ceria di Hari Rabu,

Hi semua apa habaq? harap2 baik2 belaka..aku ok ja..hari nih keja..kemarin cuti Hari Pekerja kan...camna..hari cuti..pi jalan2 ka atau lepak2 kt umah ja...kalau kawan2 yang belah2 key el nuh msti ramai yg cuti direct ahad,isnin, selasa kan...cam haku yg dok utaqha nih..cuti sehari ja la...

View Senja nan berlabuh di Pendang Lake Resort

Cam aku kemarin...tah tak plan ke mana pun..pagi2 bangun ja..as usual la jadi suri rumah separa masa la...ngan basuh baju2 yg tak penah luak2, jemur baju, kemas umah, susun rak buku baru :)...pastu breakfast..my hubby kuar beli roti canai n nasi lemak..mmg bfast sngt mengenyangkan..so kami makan tengahari dh kui 3 ptg dh..tuh pun aku wat nasi goreng ja..sbb rasa boring lak makan nasi putih ja kan...budak2 tu mmg suka la kalau wat nasi gorng..tambh2 si adik..tak dan2 aku masak dia dh siap dok atas kerusi...'nak..nak ..nak..' adik2 ..tuh la peel dia..makan kalah si kakak yg slim the river tuh...

Petang ingatkan nk teruskan agenda lepak di umah ja..tup2 mr hubby ajak pi Pendang Lake Resort...katanya nk lepak2 ngan mini piknik ngan bebudak sambil ambik angin petang...Ok la..kami pi la lepas Asar...teduh2 skit kan...beli serba skit makanan ringan..maka bersantai la kami anak beranak kt situ hingga kui 7 malam..
emm tuh la serba ringkas citer kemarin..hari nih dh keja..rasa cam ala2 lemau ja ngan lupa bwk hp..huhhhu..ok la..nk sambung wat keja nih..daaa...

Sedikit Info Pendang Lake Resort:
Terletak di Daerah Pendang, Kedah Darul Aman, mempunyai kemudahan bot utk riadah dan memancing, dewan seminar untuk kursus dan program.  Resort dan kemudahan penginapan, berdekatan bandar Pendang dan terdapat kemudahan restoran-restoran utk menjamu selera dn pelbagai lagi kemudahan.




8 comments:

Cik FaRiZaM said...

subhanallah...cntik nye pemandangan di kala senja >_<

♥cikmOt♥ said...

AKU DOK umah ja...haris outstation sampai sabtu ni...sobs...

.:fyzz:. said...

Cik Farizam: emm mmg view kt situ sngt cantik..ngan angin sepoi2 bahasa...

wahida said...

ko ke yg snap gambar tu? cantik giler weh...

.:fyzz:. said...

cikmot: iya ka..oo ada hg gitau dia OS.. ok gak dok umah ..leh men2 ngan anak3 yg comey2 itew..

.:fyzz:. said...

wahida: yap...aku yg amik ...ini seriyes bukan dari image gugel..:)..nok kebetulan suasana senja gitew mmg memukau kan...

~aSHa~ said...

aku duk umah jer...uhhuhuhu bosan

Puan Kutu said...

sy tak pernah smp lg ke Pendang Lake reort nie.opismate sy kena kursus sini Isnin ni.sy kena mggu depan,tp bkn kt situ,kt sp nie jer.hehe..