Monday, May 14, 2012

HAPPY MOTHER'S DAY

Salam Ceria di Hari Isnin..

Its not  too late to wish Happy Mom's Day kan..even kemarin Hari Ibu...

Aku ingin mengambil kesempatan ucapkan SELAMAT HARI IBU buat bonda tersayang Zaiton bt Osman...

moga mak terus sihat dan meneruskan perjuangan merencanakan kehidupan yang penuh warna warni ini...

Cik, sayang mak....i love you so much..thanks kerna menjadi THE BEST MOM buat kami adik beradik...

p/s: kemarin bercuti...bwak safiiy ammar inject yg setahun setengah..so far so good..thanks kepada kakitangan Klinik Kesihatan Pokok Sena yang prihatin sbb jaga my boy tatkala aku dok wat check up.utk ibu mengandung...


weekend  kelas kt UUM..tersangat la letih..sbb Jumaat ..husband hantar wif anak2 ..tp hari sabtu drive sndiri...sbb kelas smpai petang ja..tp tersangt penat n lenguh belakang...

17 comments:

aLoNg@Na said...

epi moms day utk hang jugak pijot..mg kita sesame jd mama yg baik utk anak2 kita kan....

.:fyzz:. said...

along@Na: and to you too along@mama danish..yes..hope to be the Best mom to our children..:)

LYAfrina said...

selamat hari ibu gak buat fyzz... & semua ibu2 diluar sana,,, apa y pasti kasih ibu sepanjang masa..selagi kt bernafas..setiap detik itu harus dihargai

mummY daniSha said...

selamat hr ibu fyzz...semoga kita dpt jadi ibu yg terbaik buat anak2 kite

.:fyzz:. said...

Lyafrina: selamat hari ibu buat lya gak..moga menjadi ibu yg tabah dn kuat semangat...

.:fyzz:. said...

mummydanisha: insyallah..kita akan jadi ibu yg terbaik buat anak2 kita..selamat hari ibu buat mummydanisha gak..:)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

bagusnya dah anak dua pun stillbelajar.ila tgh mencari kekuatan itu..mmmmmmmmmm

.:fyzz:. said...

BABY (mama aman& arief: mula2 tuh mmg rasa tak boleh..tp bila ada semangat dari family n kengkawan yg byk support..fyzz dpt teruskan hingga hari ini..:)

wan nurul hezrina said...

selamat hari ibu juga=)

.:fyzz:. said...

wan nurul hezrina: tq :)

IntaNBerliaN said...

slmt hari ibu gak utk fyzz.. :-)

Marya Yusof said...

As salam Fyzz,

Harap tak lewat nak wish Happy Mother's Day! Semoga kita menjadi ibu yg cemerlang dunia akhirat insya'ALLAH... Take care :))

.:fyzz:. said...

Intanberlian: yeah..selamat hari ibu :)

.:fyzz:. said...

MaryaYusof: Wsalam marya
Tq..fyzz pun nk wish Happy Mother's day kt marya..
amin..moga kita jadi yg terbaik buat anak2 kita ..:P

.:fyzz:. said...

MaryaYusof: Wsalam marya
Tq..fyzz pun nk wish Happy Mother's day kt marya..
amin..moga kita jadi yg terbaik buat anak2 kita ..:P

izan mama mia said...

jd ibu yg baik tau fyzz..
dulu dok belajaq kat bandar darul aman..kat jitra...tuu

wahida said...

kesian kat ko...dah dekat2 ni mmg cepat letih kan nok...