Wednesday, May 16, 2012

HAPPY TEACHER'S DAY


 

Foto kenangan aku ngan my sis, ..ala yg cikgu tuh la..Selamat Hari Guru buat along..
Salam Ceria di hari Rabu...

Hari nih Hari Guru kan..kemarin aku ngan penuh usaha dan penuh semangat pi mencari hadiah kt cikgu2 kak pia hadiah sempena hari guru pada hari ini 16 Mei ..pi lak ngan kengkawan time lunch hour kan yg kebetulan mencari gak hadiah2 buat cikgu2 anak2 mereka....akhirnya..aku berjaya mendapatkan 10 frame comey2 buat cikgu2 kak pia....(harap2 cikgu2 pia suka akan hadiah itew...)

owh ya aku jugak nk mengambil kesempatan nk ucapkan SELAMAT HARI GURU KEPADA SEMUA GURU2 ..TERUTAMA guru2 ku semasa sek rendah, menengah hinggalah ke peringkat Universiti...jasa kalian dlm memberikan ilmu kepada ku akan ku kenang selamanya..

Tak lupa jugak pada my Sis, Huzaini Mas Ayu yg menjadi guru selama 15 tahun..Selamat hari Guru Jani@ along...dan TAHNIAH kerana pada tahun ini berjaya mendapat ANUGERAH PERKHIDMATAN CEMERLANG..cayalah...mmg rejeki tahun 2012.....moga hg terus sukses menjadi guru pada anak2 murid hang...

And not to forget...abang ipar@ en somi my sis...Cikgu Saipul...sama la.moga terus berjaya menjadi guru yg terbaik wat anak2 murid..jangan garang2 tau..heheheh

Last sekali..pada 3 sahabat baik aku sejak sekolah rendah hingga menengah ..iaitu Ku Yus, Na Nordin n Aini...sowey aku tak dpat jadi cikgu cam hampa gak..hehe..pepun aku doakan moga hampa semua menjadi guru yg terbaik dn ikhlas lam menjalani tanggungjawab yg diamanahkan...

SELAMAT HARI GURU..

12 comments:

♥cikmOt♥ said...

asal best nama along hang ni...hehehe

izan mama mia said...

kenang jasa guru...kita pun guru juga..guru pada anak-anak kita...

IntaNBerliaN said...

selamat hari guru jugak utk smeua guru2 :-)

.:fyzz:. said...

cikmot: hg mmg..nama aku pun best gak pa..hehe
tah tiba2 nk kakak aku..mas ayu..mai mana tah..heheh

.:fyzz:. said...

izan mama mia: ya betui..kita adalah guru pd anak2 kita..saya setuju..:P

.:fyzz:. said...

intanberlian: ...emm selamt hari guru pd guru2 yg ajar kita..

izan mama mia said...

fyzz mai laa sertai segmen nih...kongsi laa sikit cerita bahagia fyzz...

http://miaduniaku.blogspot.com/2012/05/mama-mia-ajak-imbau-kenangansaat-sah.html

wahida said...

selamat hari guru pada semua cikgu2...

jasamu sentiasa dikenang...

.:fyzz:. said...

izan mamamia: insyallah nnti saya join..

.:fyzz:. said...

wahida: ya jasa guru ttp diingatan selamanya ..

anisalya said...

sama la.dok mencari hadiah utk cikgu anak. nsb baik cikgunya dua je. plhn tak byk kat sini. tu yg crik seadanya je tu.

Puan Kutu said...

seronok la cikgu kak pia dapat hadiah frame comel.hehe