Monday, October 14, 2013

HAPPY BEZDAY SUFIYA ADRIYANA

Assalamualaikum semua.. Just want to wish a HAPPY HAPPY BEZDAY TO MY LOVELY DOTER SUFIYA ADRIYANA yang ke 8 tahun...cepat masa berlalu..masih merasai kehangatan ketika melahirkan dia 8 tahun lalu 14 Okt 2005 pada jam 11.24 pagi... Make a wish to her at early morning dan pia sngt2 happy...dan request kat mama nk makan kat luar, nk bezday prezzie...nk kek bezday..kali nih katanya nk makan kt sekolah dia..time rehat..:)..inshallah mama akan tunaikan...(tp tuh la hari nih masih lagi bekerja..eben esok nk raya maaa..)...pastu aku cuti direct la 5 hari dua hari raya then khamis..campur jumaat sabtu..tak ke 5 hari kan.. 8 tahun..cam tak caya ja..lagi 10 tahun dh 18 tahun..gulp...how fast time flies..emm sufiya mmg tak byk ragam sngt tp kadang2 ada peel yang wat mama shock n tempered gak..heheh..biasalah kan anak2 nk membesar... seingt aku sejak dari kecik sufiya mmg jadi perhatian..konon2 dia kan comey cantik putih gitu(tp dh besar ni sejak aktif sukan..kureng la skit..hhehe )..so mmg masa kt Penang dulu ramai la aunty2 cina suka kt dia..:)....apapun comey ka tak comey ka..hati kena baik ya...sayANG Doa aku seperti mama mama yang lain ..of course la nk anak jadi yang terbaik, cemerlang dunia dn akhirat kan..semoga sufiya sentiasa dalam iman yang utuh sejak kecil hingga dewasa...jadi contoh yang terbaik buat safiiy dan sufi..adik2 mu...mama terlalu sayangkan cik sbb cik adalah anak mama yang pertama.. Kawan2 doakan anak ku sufiya adriyana menjadi solehah..terbaik di dunia dan akhirat..AMIN AMIN..

6 comments:

PUANSTOBERI said...

Hepi beday sufiya.. nak adiah dari Che Da, meh la turun KL. Hikhik.

Bes nya fyzz dah ada anak dara kan. Huhu :)

aizamia3 said...

selamat hari lahir Sufiya..
Moga sihat dan kuat dalam menjalani kehidupan seharian.

.:fyzz:. said...

PUanstoberi: nak hadiah..nk..hehe..mama dier lak hover..tq Che da..
hmm best akak..tp part tak best kena 'pow'hahah.

.:fyzz:. said...

aizamia3: tq sis...amin..

izan mama mia said...

happy besday sufiya....comey

.:fyzz:. said...

izan mama mia: tq akak 4 ur wish