Monday, October 14, 2013

SALAM AIDILADHA DARI FYZZ & FAMILY

aloooo cute tui ának2 lombu nih" credit to google Aku masih lagi di ofis..tadi memenuhi permintaan anak dara kecikku nk celebrate bezday dia kt school.mama pun gigih la beli kek n extra kek lagi untuk cikgu n rerakannya..suka la tuh..:) kesian gak sbb awal2 pagi time rehat kt sekolah tadi dh call mama tanya ..mama nk mai dk bawak kek..? tak ka rasa bersalah kan..so bagi tak hampakan sufiya, aku pun menghntar dua biji kek coklat utk pia n rerakan...dan jugak cikgu dia...janji anak happy kan.. Masih di pejabat nih..ramai lagi kt pejabat..masih lagi keja..tapi mood raya sudah mali woo..:)) aku cuti esok,lusa ,tulat tungging, buyung..:))) 5 hari semuanya..then next sunday 20 Oktober baru keja balik.. Last Raya Kurban..aku ada buat kenduri qurban dan aqiqah anak2 aku kan..kali nih tak dak la lagi..sebb semua aqiqah anak2 dah settle ..syukur pada Allah swt..tahun nih husband kata nk buat nasi tomato..aku nih ikut la tak kisah..tp munkin raya kedua or ketiga..sbb raya pertama selalunya aku dan family akan balik ke umah mak aku dan jugak mak mentua..(mak kata nk buat laksa..perghhh..peberet ku..I loike...).. OK la di kesempatan ini aku ingin memohon ampun dan maaf kalau ada silap dn salah..pada yang berpuasa..selamat berpuasa...yang balik kg..drive carefully...take care.......selamat hari raya aidiladha..

8 comments:

Ann Ishak said...

salam aidiladha untuk fyz sekeluarga

.:fyzz:. said...

Ann Ishak: ok thanks..utk ann jugak..selamat hari raya haji:)

LYAfrina said...

salam aidiladha buat fyzz n family.. sama la lya pon masuk kerja hari ahad.. yuhuuuuuuu !

wahida said...

salam aidiladha my dear...

amboi lamanya cuti...i is jelesssss...

MulutPayau said...

Salam aidil adha utk Fyzz dan fmly dan selamat bercuti...

diana said...

lama la cuti ye..

izan mama mia said...

happy hr raya aidiladhar fyzz..

.:fyzz:. said...

Selamat Hari Raya Aidiladha kepada semua yang wish kt komen...ha ah..lama pun 5 hari je..:)hari nih kembali bekerja..